in

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το βίντεο που την εξόργισε. Ανούσια κόντρα με την Μπέτυ Μαγγίρα

Φέτος που η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι πρώτη στην τηλεθέαση έχει τεντωμένες κεραίες δεξιά αριστερά και ακολουθούμενη από την τακτική την τρίχα τριχιά, δημιουργεί θέματα χωρίς να υπάρχουν!

Πριν ένα περίπου μήνα δημιούργησε θέμα με την Ιωάννα μαλέσκου χτες δημιούργησε ένα νέο θέμα με ένα Απλά αστείο βίντεο της Μπέτυ Μαγγίρα

Κατερινα καινουργιου

Διαφήμιση

Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι η παρουσιάστρια που έχει αντικαταστήσει την Κατερίνα Καινούργιου στο open και πάντα είχε διάθεση να αυτοσαρκάζεται.

Στο trailer για την σημερινή εκπομπή η Μπέτυ Μαγγίρα εμφανίζεται ως μία πλούσια κυρία η οποία έχει πάει τους ανθρώπους που έχει στη δούλεψή της ταξίδι στο Παρίσι.

Αυτό ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου η οποία είδε τον εαυτό της στο πρόσωπο της Μπέτυ Μαγγίρα και ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα από το ίνσταγραμ:
«Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη».

Η Κατερίνα Καινούργιου θυμίζουμε ότι έχει πάει στο Παρίσι για να βγάλει κάποιες φωτογραφίες για το Instagram παίρνοντας μαζί την μακιγιέζ, την κομμώτρια και τη φωτογράφο της!

Στα social media οι περισσότεροι χρήστες δε δείχνουν να είναι με το μέρος της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκοντας απλά χιουμοριστικό το συγκεκριμένο βιντεάκι

Γίνονται αυτά για την τηλεθέαση; Σωπάτε καλέ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Κατερινα καινουργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε με το Φίλιππο Τσαγκριδη για τη γιορτή του από το Παρίσι

Κατερίνα Καινούργιου: Ποια Μπέτυ Μαγγίρα; Τα δεκάρια στην τηλεθέαση είναι το πρόβλημά της