in

Kate Upton: 2 πολύ σοβαροί λόγοι για να την αγαπήσεις σε μία φωτογραφία

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το κορίτσι. Σέξι, χυμώδης και πάντα αποκαλυπτική, αποτελεί το αγαπημένο παιδί του Sports Illustrated και απολύτως δικαιολογημένα.

Ο λόγος φυσικά για την Κέιτ Άπτον που στο 90% των φωτογραφίσεών της κρατά στα χέρια τους δύο πλούσιους λόγους για τους οποίους δε μπορούμε παρά να… τη λατρέψουμε. Το στήθος της την έχει κατατάξει στις πιο θελκτικές παρουσίες του Χόλιγουντ, ενώ το ταλέντο της να στήνεται στο φακό είναι αξεπέραστο.

Διαφήμιση

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε τις καλύτερες και πιο αποκαλυπτικές της φωτογραφίες, να τις μοιραστούμε μαζί σας και να νιώσουμε όλοι μαζί το θερμόμετρο να… σπάει από τη φωτιά της Κέιτ Άπτον!

Όχι, φυσικά, ότι τα οπίσθια πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, αφού δεν θα ξέρεις τι να πρωτοκοιτάξεις πάνω της. Τα όλο στυλ μαγιό, τις αναλογίες, τα μάτια, το στόμα της… Τι; Πες μου τι!

Είστε έτοιμοι;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM – Ίριδα Παπουτσή: Το μαύρο σουτιέν και το προκλητικό βλέμμα της θα σε τρελάνουν

Έλενα Παπαρίζου: Οι στιλάτες μπότες από το 2001, το μίνι φόρεμα από τη Eurovision 2005 και η αγάπη για τη μαγειρική