in

Κέιτ Χάντσον: Η φωτογραφία χωρίς σouτιέν με το ανύπαρκτο φόρεμα που μοίρασε υπογλώσσια

Η Κέιτ Γκάρι Χάντσον είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, κωμικός και επιχειρηματίας. Έγινε γνωστή το 2001 στην ταινία Σχεδόν Διάσημοι, για τον οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Την Κέιτ Χάντσον, την γνωρίσαμε κλύτερα μέσα από τα Bride Wars και Fool’s Gold, ενώ εδώ και αρκετό καιρό σύνδεσε το όνομα της με την μεγάλη επιτυχία της σειράς Glee.

Η Kate Hudson ήταν ανέκαθεν μια από τις πιο σέξι γυναίκες που μας σύστησε η μικρή και η μεγάλη οθόνη και σίγουρα μια από της πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, που έχει συμμετάσχει σε μεγάλες επιτυχίες.

Διαφήμιση

Ακόμα όμως και μια εκρηκτική γυναίκα, όταν φτάνει στο σημείο όπου γίνεται μαμά, καλείται να διαλέξει αν θα δώσει περισσότερο βάρος στη καριέρα ή στην οικογένεια.

Η Κέιτ μίλησε σε περιοδικό για την οικογένεια της και για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει στη ζωή της ο τίτλος «μητέρα», αλλά το έκανε με στυλ και σέξι διάθεση.

Η διάσημη ηθοποιός φωτογραφήθηκε χωρίς σουτιέν, δείχνοντας ότι δεν χρειάζεται να χάσεις την σέξι συμπεριφορά σου αν δηλώνεις ”μαμά”…

Παράλληλα λίγα χρόνια πριν η διάσημη ηθοποιός στην πιο σέξι εμφάνιση της φορούσε ένα εκλπηκτικά τολμηρό φόρεμα σε εκτυφλωτικό κόκκινο φόρεμα, με διαφάνειες στα πιο αδιάκριτα σημεία του κορμιού της, όπως οι γλουτοί και το ντεκολτέ.

Όμορφη και κυρίως σέξι η Κέιτ Χάντσον μαγνήτισε τα βλέμματα και τράβηξε όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω στις σέξι γυμνές καμπύλες της και το αποτέλεσμα είναι μια εικόνα χίλιες λέξεις…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ποια Μάγκυ Χαραλαμπίδου; Ποια πίσω κίνηση; Η Dj Κωνσταντίνα Γιάννη είναι 4×4

Μάρα Καρφάνια: Η πολιτικός κόλαση γιατι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξέρει να διαλέγει – Το πουλέν του Καβαλιέρε – Φωτογραφία