in

Καμίλα Καμπέγιο – Σον Μέντες: Τα έφτιαξαν ξανά και κυκλοφορούν σαν δίδυμα – Φωτογραφία

Η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ, κι ας περάσουν και στιγμές χωρισμού, όπως φαίνεται να μας θυμίζουν οι Camila Cabello και Shawn Mendes.

Η λατίνα νεαρή τραγουδίστρια και ο συμπατριώτης της τραγουδιστής είχαν χωρίσει το 2021, όμως, όπως φαίνεται, οι θερινές ανέμελες βόλτες τους στη Νέα Υόρκη επανέφεραν την παλιά αγάπη.

Το ζευγάρι έγινε γνωστό με την παγκόσμια επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι τους Señorita


Μετά τον χωρισμό τους, ο Shawn και η Camila είχαν στραφεί στη μουσική για την έκφραση των συναισθημάτων τους, με τους στίχους τους να αναδεικνύουν μελαγχολικές αλήθειες για τον χωρισμό. Όμως, παρά την απόσταση, τα συναισθήματα παρέμειναν ζωντανά και αυτή την άνοιξη, οι φήμες για μια πιθανή επανασύνδεση άρχισαν να αναπτύσσονται.

Διαφήμιση

Οι πρόσφατες εξόδοι τους στη Νέα Υόρκη επιβεβαίωσαν αυτές τις φήμες. Από το Central Park μέχρι τα πιο μοντέρνα εστιατόρια της πόλης, οι δύο αστέρες φαίνεται να απολαμβάνουν ξανά την παρέα τους!

Πρόσφατα εθεάθησαν να πηγαίνουν μαζί στο γυμναστήριο και μάλιστα σε μία ματσι ματσι εμφάνιση Η Camila συνδύασε το look με μια λευκή τσάντα Lululemon Belt, μαύρα αθλητικά παπούτσια και ασορτί γυαλιά ηλίου, ενώ ο Shawn κρατούσε ένα μαύρο σακίδιο, λευκά αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Βικτόρια Μπέκαμ: Ποζάρει με κορσέδες και ζαχαρώνει τις φράουλες. Ακόμα και στο Χονγκ Κονγκ έφτασε η χάρη της

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι κοντινοί προορισμοί αν είσαι Αθήνα