in

Καμίλα Καμπέγιο: Άνοιξε το πουκάμισο και κάτι δε φορούσε. 940.000 likes δε κάνουν λάθος. Δες και εσύ

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι λατίνες Superstars όπως είναι η Καμίλα Καμπέγιο και οι followers έχουν κάτι να ασχολούνται!

Η τελευταία αγαπημένη ενασχόλησή τους είναι οι καμπύλες οι φωτογραφίες και τα τεκταινόμενα στην άλλη άκρη του ατλαντικού από τα γενέθλια της Camila Cabello και μετά.

Διαφήμιση

Ημικρόσωμη λατίνα τραγουδίστρια που μετά το χωρισμό της έχει γίνει ένα party animal βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Τα τραγούδια της πηγαίνουν εξαιρετικά ετοιμάζει νέο άλμπουμ αλλά και συναυλίες και έβγαλε νέο τραγούδι.

Βλέπει τους followers να αυξάνονται παντού και το όνομά της να τρεντάρει σε όλα τα social media αλλά και τα νούμερα των views σε YouTube και τα χτυπήματα στο Spotify επίσης να εκτοξεύονται καθιστώντας την μία από τις αδιαμφισβήτητα τεράστιες σταρ της εποχής μας!
Έρευνες αποδεικνύουν ότι η Καμπέγιο ασκεί μεγάλη επιρροή στις νέες γενιές επίσης κάτι που την καθιστά ιδανική influencer

Η Καμίλα Καμπέγιο βλέπει και τους followers στο instagram να έχουν φτάσει ήδη τα 60 εκατομμύρια και να αυξάνονται μέρα με την ημέρα ακόμα περισσότερο.

Σε αυτό βάζει και η ίδια το χεράκι της και είναι σαν να πατάει το κουμπάκι για να κάνει ο κόσμος like

Τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε το Instagram η Camila Cabello, φοράει ένα όμορφο πουκάμισο το οποίο ανοίγει με το χέρι για να δείξει το κόσμημα αλλά ο κόσμος εστίασε λίγο πιο κάτω. Tο αποτέλεσμα 940 χιλιάδες likes σε ελάχιστες ώρες

Δες και εσύ τη φωτογραφία που τρέλανε τους followers και γιατί όχι στείλε τη δική σου καρδούλα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Naomi Campbell: Πιο νέα και εντυπωσιακή από ποτέ, σε γιορτή της βασίλισσας

Josephine: Φορώντας crop top, επιδεικνύει τη λεπτή μέση της και ξεσηκώνει τους θαυμαστές της