in

Τζέιμς Ντιν: Και κλασάτος και αλήτης – 10 Μυστικά για να αποκτήσεις το look του James Dean

Αλήτης αλλά και με κλάση. Ο «Επαναστάτης χωρίς αιτία» που οι άνδρες θέλουν να του μοιάσουν και οι γυναίκες τον ονειρεύονται ως πρότυπο ιδανικού άνδρα.

Το ανεπιτήδευτο ύφος του, το γοητευτικό βλέμμα του καθώς και το στυλ ντυσίματός του, ο James Dean ακόμα και μετά τον θάνατό του είναι η ενσάρκωση όλων των φαντασιώσεων ανδρών και γυναικών. To Koolnews έχει τη συνταγή.

Αν θέλετε να απογειώσετε τις κατακτήσεις σας και να κερδίσετε λίγο από τον αέρα άλλης εποχής, τότε να τα 10 μυστικά του που πρέπει αν «βάλετε στο πρόγραμμα».

Διαφήμιση

1. Έτσι γεννήθηκα. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε και να αλλάζουμε αλλά είναι εξίσου σημαντικό να μην χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ένας ελαφρύς αέρας έπαρσης δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

2.Φούλ του μαύρου. Με μαύρη καρνταρόμπα και ένα λευκό t-shirt ποτέ κανείς δεν έχασε.

3. Φτιάξε τα μαλλιά σου! Το να φτιάχνεις τα μαλλιά σου είναι σημαντικό στοιχείο του στυλ. Το γνωστό ανασηκωμένο λίγο στο μπροστινό μέρος κούρεμά του, τονίζει το βλέμμα και είναι σημαντική πινελιά γοητείας.

4. Μην κουμπώνεσαι μέχρι τον λαιμό! Ξεκούμπωσε λίγο το τζάκετ – όχι μέχρι τον αφαλό- δείχνοντας άνετος, σέξυ αλλά και μυστήριος.

5. Μην φοβάσαι ένα να υποστηρίξεις ένα σακάκι. Κάνει πιο επιβλητικό και σοφιστικέ το στυλ του άνδρα.

6. Τα ιδιαίτερα καρό πουκάμισά του είναι all time classic. Υποστηρίζουν ιδανικά ένα χαλαρό ντύσιμο με τζίν χωρίς να είναι όμως τελείως αθλητικό.

7. Η στάση του σώματος είναι σημαντική! Να είσαι στημένος σαν να έχεις καταπιεί σκούπα δεν βοηθάει να γοητεύσεις την διπλανή σου στο μπάρ. Κάτσε χαλαρός, βάζοντας ανά στιγμές άνετος τα χέρια στις τσέπες. Δείχνουν ότι έχεις την «κυριαρχία» του παιχνιδιού.

8. Το να κάνεις παρέα με κάποιον που είναι λίγο πιο «φλώρος» από εσένα θα ήταν ιδανικό. Η σύγκριση θα μπορούσε να αναδείξει την δική σου παρουσία.

9. Μην φοβάσαι να τσαλακωθείς. Το δερμάτινο μπουφάν σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι πολύ σέξυ σε έναν άνδρα. Όχι απαγορεύεται να περιλαμβάνει αγκράφες και στάμπες που μπορεί να υποδηλώνουν ότι έχεις «ξεχαστεί» σε μια άλλη δεκαετία.

10. Φόρα γυαλιά! Τα γυαλιά μυωπίας του είναι το must look της σεζόν. Μην τα φοβηθείς!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Σίλβι Μάις από τα LIDL: Τα πετάει για το…εναλλακτικό και ετοιμάζεται για τα πιο γυμvά Χριστούγεννα

Τζοάνα Κρούπα: Χουφτώνει το στήθoς, βγάζει τη γλώσσα, γλείφει και μας τρέχουν τα σάλια