in

Julia Fox: «O Kanye West ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί»

«Έφερε χαρά στη ζωή μου» παραδέχεται η ηθοποιός για τη σύντομη σχέση της με τον Αμερικανό ράπερ και σχεδιαστή μόδας

Στην πρεμιέρα του «Τhe Batman», η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 1/3 στη Νέα Υόρκη, έδωσε το παρών η Julia Fox και έκανε δηλώσεις, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στο ειδύλλιο της με τον Kanye West, το οποίο διήρκεσε μόλις έξι εβδομάδες.

Κanye West – Julia Fox

«H σχέση μου με τον Kanye West ήταν σαν να πάτησα ένα κουμπί ανανέωσης. Ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί. Έφερε χαρά στη ζωή μου, η οποία μου είχε λείψει λίγο» εξομολογήθηκε η 32χρονη Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, όπως αναφέρεται σε χθεσινό (Tετάρτη, 2/3) δημοσίευμα της ιστοσελίδας Page Six.

Η Julia Fox και ο 44χρονος σχεδιαστής μόδας και ράπερ γνωρίστηκαν στο Μαϊάμι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022 . Οι δυο τους δέθηκαν γρήγορα και, μάλιστα, λίγες μέρες μετά την πρώτη τους συνάντηση, ταξίδεψαν μαζί στη Νέα Υόρκη, με τον Κanye West να την κακομαθαίνει, αγοράζοντάς της πανάκριβα ρούχα Diesel.

Διαφήμιση

Ωστόσο, τα πράγματα για το ζευγάρι άλλαξαν τον Φεβρουάριο του 2022, αφού ο διάσημος ράπερ προσπάθησε να ξανακερδίσει την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, πραγματοποιώντας μερικές προκλητικές αναρτήσεις στο Instagram, οι οποίες έχουν πλέον διαγραφεί. Έτσι, η σχέση του με την Julia Fox έφτασε στο τέλος της.

Όταν ρωτήθηκε αν τώρα υπάρχει κάποιος άλλος άνδρας στη ζωή της, η Julia Fox υποστήριξε ότι  έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτή την περίοδο ο έρωτας δεν αποτελεί για εκείνη προτεραιότητα.

«Δεν έχω καν τον χρόνο να βουρτσίσω τα μαλλιά μου» είπε, αστειευόμενη, και πρόσθεσε: «Αν γνωρίσω κάποιον, ναι. Αν έρθει κάποιος στον δρόμο μου, θα χαρώ και θα το απολαύσω. Ωστόσο, δεν ψάχνω τίποτα αυτή τη στιγμή».

Σχετικά με το πώς είναι τώρα η σχέση της με τον Kanye West και αν έχουν επικοινωνία, δήλωσε: «Είμαστε ακόμα φίλοι, ναι». 

Ο Κanye West από τότε που χώρισε από την Julia Fox, βγαίνει με την 24χρονη ψυχολόγο και μοντέλο Chaney Jones, η οποία μοιάζει απίστευτα πολύ με την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian.

Κanye West – Chaney Jones

Τέλος, η 41χρονη σταρ του ριάλιτι «Κeeping Up With The Kardashians» και ο ράπερ πήραν επίσημα διαζύγιο την Τετάρτη 2/3, σε δίκη που διεξάχθηκε στο Λος Άντζελες.

Κanye West – Kim Kardashian

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Emily Ratajkowski: Δύο ιδέες για λαμπερό ανοιξιάτικο μακιγιάζ

Joey King: Ο αρραβώνας, το εντυπωσιακό μονόπετρο και το ανατρεπτικό μανικιούρ