in

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σχέση: Μετά την Ιωάννα Μαλέσκου η αγάπη της για τα ζώα έφερε τον έρωτα. Με ποιον τα έχει η κριτής του GNTM

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της ως κριτής του Next Top Model έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και πολύ έντονη φιλοζωική δράση.

Το καλοκαίρι που είχαμε τις μεγάλες φωτιές στη Βαρυμπόμπη ήταν κάθε μέρα στην περιοχή του ΟΑΚΑ βοηθώντας αδέσποτα αλλά και πυρόπληκτα ζώα! Τότε βέβαια στο instagram είχε μόλις δυόμισι χιλιάδες ακόλουθους και οι περισσότεροι δεν την γνώριζαν ούτε την ακολουθούσαν φυσικά στα social media!

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου όταν ήρθε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής όπου έμενε έφερε και τα αγαπημένα της κατοικίδια σκύλο και γάτα!

Διαφήμιση

Η φιλοζωική της δράση έφερε και νέες γνωριμίες και σύμφωνα με πληροφορίες νέα σχέση .

Τυχερός φέρεται να είναι ο Στέλιος με πολύ μεγάλη δράση στο YouTube και τα social media για τα ζώα με τον οποίο η Ισμήνη είχε κάνει μία ολόκληρη εκπομπή για τις παραγωγές του πριν λίγο καιρό

Έτσι λοιπόν μετά την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτή που πήγε το σκυλί της ακόμα μία celebrity ενθουσιάστηκε με τα φιλοζωικά συναισθήματα ενός άντρα και μάλλον κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι εθεάθησαν μαζί να μελετούν… σπήλαια σε πρόσφατη εκδρομούλα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
Καρβέλα

Σοφία Καρβέλα: Ο ορισμός της βασίλισσας του street style

Penelope Cruz

Penelope Cruz: Καλωσόρισε την Άνοιξη με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο