in ,

Ιωάννα Τούνη: Σφάζονται εταιρείες για να της προσφέρουν την ανακαίνιση του σπιτιού

ιωαννα τουνη

Η Ιωάννα Τούνη είναι μακράν η πιο εμπορική influencer αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!

Λίγο καιρό πριν αγόρασε το νέο της σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε ένα παλιό αρχοντικό και χρειάζεται ριζική ανακαίνιση. Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και πραγματικά το σπίτι μέσα είναι ένα γιαπί.

Η Ιωάννα έχει το διακοσμητή της και έχει δώσει τις κατευθύνσεις στις οποίες θέλει να είναι το σπίτι σε μίνιμλ γραμμές με αρκετό μάρμαρο και ξύλο.

Διαφήμιση

Είναι άλλωστε ένας χώρος που εκτός από το σπίτι της θα γίνονται και πάρα πολλές φωτογραφήσεις promotions και stories και η Ιωάννα Τούνη έχει ξεκινήσει και δείχνει τις εργασίες με αποτέλεσμα πάρα πολλές εταιρίες να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της για συνεργασία με προσφορά προϊόντων ή υπηρεσιών.

Πλακάκια ,είδη υγιεινής, ηλεκτρικά, υδραυλικά, εγκαταστάσεις, κρυφοί φωτισμοί, γυψοσανίδες, μάρμαρα, νεροχύτες, κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες, κλιματισμός, θέρμανση…γέμισε το inbox.
Η Ιωάννα Τούνη δεν προλαβαίνει να απαντά με αποτέλεσμα να ενημερώσει όλες αυτές εταιρίες πως πλέον δίνει το email του διακοσμητή για να μιλούν απευθείας με αυτόν!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΣΟΚ: Νεκρός o Dj ΑΝΤΩΝΙΟ από ηλεκτροπληξία στη Θεσσαλονίκη. Dj Antonio

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτά είναι τα μυθικά ρεκόρ του. Διαβάστε τι έχει πετύχει αυτό το παιδί