in

Ντάφνι Τζόι: Το τούρλωσε Χριστουγεννιάτικα στο μπαλκόνι και έγινε της Daphne Joy το κάγκελο

Ντάφνι Τζόι, η πρώην αγαπημένη του 50 Cent μόλις επέστρεψε με νέα δύναμη και… νέες φωτογραφήσεις που έκαναν τις καρδιές των θαυμαστών να χτυπούν πιο δυνατά!

Η Daphne Joy έγινε διάσημη όταν έκανε σχέση και παιδί με τον ράπερ 50 Cent πριν από χρόνια. Αν και το ζευγάρι χώρισε, το όμορφο μοντέλο εξακολουθεί να εξαργυρώνει τη φήμη της μέχρι και σήμερα, κυρίως μέσω των social media και σε αυτό συντελούν σαφέστατα οι ζουμερές καμπύλες της και οι καυτές φωτογραφίες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η σταρ αυτή την περίοδο ετοιμάζει κάτι καινούργιο καθώς αποφάσισε να κάνει τη δική της εταιρεία ρούχων, τα ρούχα της οποίας παρουσιάζει πρόθυμα πάνω στο τέλειο σώμα της.

Διαφήμιση

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό, η Ντάφνι Τζόι εξαφανίστηκε από όλους τους λογαριασμούς της στα social media και όλοι περίμενε να εξηγήσει το λόγο. Εξαφανίστηκε τα social media, έσβησε όλες τις αναρτήσεισ και άφησε μόνο 12 μαζί με τις νέες. Όλο αυτό είναι είδηση και το koolnews σκάλισε και έμαθε!

Αναπάντεχα, όμως, μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, επέστρεψε με νέες δυνάμεις και εξέπληξε τους χρήστες του Διαδικτύου με νέες φωτογραφίες.

Η Daphne Joy θεωρείται ένα αρκετά μυστικοπαθές άτομο και δεν είναι πολύ πρόθυμη να αποκαλύψει τα μυστικά της ιδιωτικής της ζωής. Είναι γνωστή για τον μανιακό διαχωρισμό της ιδιωτικού και επαγγελματικού χώρου.
Επομένως, δεν είναι γνωστό ποιος ήταν ο λόγος της εξαφάνισής της, αλλά ένα είναι σίγουρο – η Daphne Joy δεν άφησε τον εαυτό της να ξεχαστεί ούτε αυτό το διάστημα!

Παρά το διάλειμμα, τίποτα δεν άλλαξε με την όμορφη Ντάφνι Τζόι, που πάντα εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της. Στο προφίλ της υπήρχαν φωτογραφίες με απλά, κλασικά φορέματα που τονίζουν τη θηλυκότητά της αλλά πλέον ανέβασε και μια φωτογραφία με απλό λευκό μπλουζάκι και εσώρουχο που ζέστανε τους θαυμαστές της.

Πόζαρε με ένα ολόσωμο σιθρού σύνολο αναδεικνύοντας μπούστο και οπίσθια και διέλύσε το Instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Έχει στον καβάλο ένα βάρος Η Άνα Μπεατρίς Μπάρος τα πάει καλά με το γδύσιμο

Στείρωση γάτας: Γιατί πρέπει να στειρώσεις το γάτο σου