in

Ιωάννα Κιοσέ: Από Αλβανικό μπιτσόμπαρο στέλνει τα φιλιά της στο GNTM

ιωάννα κιοσέ

Η Ιωάννα Κιοσέ είναι Αλβανίδα που ζει και μεγάλωσε στην Ελλάδα και έγινε γνωστή μέσα από το GNTM όχι για την παρουσία της αλλά για την απουσία της, τον τρόπο που έγινε και την ιστορία που φυσικά ακολούθησε αυτής της αποπομπής ουσιαστικά και έπαιξε στα κανάλια και τα sites

Την Παρασκευή η όμορφη Ιωάννα εξελέγη στα αλβανικά καλλιστεία Miss world Αλβανία. Και επειδή όλο αυτό με το gntm είναι κάτι που την ενοχλεί έστειλε τα φιλιά της μέσω ανάρτησης στο Instagram την ώρα που διασκέδαζε σε αλβανικό Beach Bar μαζί με άλλες κοπέλες από τα καλλιστεία.

Διαφήμιση

Για να κάνεις καριέρα στο modeling πέρα από την εμφάνιση είναι πολύ σημαντικός ο χαρακτήρας ο τρόπος που μιλάς αλλά και το τι κάνεις στη ζωή σου πριν ή όσο λειτουργείς στο χώρο του modeling.

Τον λόγο που την έκοψαν από το GNTM έχει να κάνει με αναφορές που θα δει κάποιος αν ξεκινήσει και γράψει στο Google το όνομά της.

Η Ιωάννα Κιοσέ έχει αναφερθεί πολλές φορές σε story κάνει στο instagram σχετικά με αυτό μιλώντας απρεπώς και βρίζοντας κάτι που προφανώς και δεν τιμάει την ίδια και καλό θα είναι την οργή που βγάζει να την καλμάρει και να φροντίσει περισσότερο την εικόνα της συνολικά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
σεισμος στη θηβα

Σεισμός στη Θήβα τώρα ένταση. Απανωτοί σεισμοί στη Θήβα ανησυχούν τους κατοίκους

Λάουρα Νάργες: Σε ένα χρόνο το μόνο που έμεινε ίδιο είναι το σκουλαρίκι στην κοιλιά του και το ΑΜΚΑ