in

Influencers: Έρχονται έλεγχοι καιπρόστιμα από την ΑΑΔΕ αλλά και ΠΟΙΝΕΣ. Από το Instagram στη φυλακή

Απο κόσκινο θα περάσουν όλες τις αναρτήσεις των Ελλήνων Influencers ειδικοί της ΑΑΔΕ με στόχο να διαπιστώσουν το μαυρο χρήμα και πιθανή φοροδιαφυγή. Ανάλογα το υψος της φοροδιαφυγής γνωστοί Influencers θα βρεθούν αντιμέτωποι και με τη δικαιοσύνη αφού αν το κράτος χάσει μεγάλα ποσά υπάρχει και το ποινικό μέρος.

Τα social media αποτελούν μία πραγματική δεξαμενή χρήματος με τηλεοπτικούς αστέρες και celebrities καθώς κερδίζουν κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ.

Διάσημα πρόσωπα που μπορεί να προέρχονται είτε από το χώρο της ηθοποιίας, είτε του μόντελινγκ ή οποιουδήποτε άλλου χώρου αναρτούν φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφημίζοντας προϊόντα.

Διαφήμιση

Το οικονομικό επιτελείο έχει διαπιστώσει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις διαφημίσεων υπάρχει σημαντική διακίνηση «μαύρου» χρήματος και φοροδιαφυγής, οπότε εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος αναμένεται να πυκνώσουν οι έλεγχοι στους Έλληνες influencers.

Όταν κάποιος πληρώνεται για να προωθήσει θα πρέπει να το αναγράφει και φυσικά για κάθε χορηγούμενη ανάρτηση να υπάρχουν και τα παραστατικά.

Ακόμα και οι χορηγίες με αντάλλαγμα μία δημοσίευση εμπίπτουν σε ειδικό καθεστώς μη πιάσουμε και τους μούφα διαγωνισμούς γιατί ο τρόπος σκρολάρω και διαλέγω έναν στην τύχη πρπφανώς και δεν είναι νόμιμος

Σε κάθε περίπτωση στο χάος αυτό θα μπει τάξη και πιθανά πρόστιμα και ποινές μαζί!

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Δωράκι του Koolnews στη Φαιη Σκορδά φωτογραφία να την κορνιζάρει και στο Λιάγκα για να τη βαλει…

Μαντόνα Μάικλ Τζάκσον Viral φωτογραφίες πριν απο 30 χρόνια