in

Ίνα Λαζοπούλου: H στεναχώρια με την 24χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα Σπυροπούλου

Η Ίνα Λαζοπούλου έχει μία κόρη 24 ετών η οποία ασχολείται με τη μουσική, την 24χρονη Αλεξάνδρα Σπυροπούλου η οποία σπούδασε στο πολύ γνωστό πανεπιστήμιο Berklee.

Η Αλεξάνδρα δεν ακολούθησε ακριβώς την πορεία της μητέρας της, αφού σπούδασε μουσικοθεραπεία και προσπαθεί να χαράξει το δικό της δρόμο.

Διαφήμιση

Άλλωστε σε λίγο μικρότερη ηλικία είχε δηλώσει ότι αν είναι να τραγουδήσει στα μπουζούκια, θα προτιμούσα να κάνει άλλη δουλειά και έτσι έχει φροντίσει ώστε η όλη της πορεία να μην έχει να κάνει τόσο με την ελληνική μουσική και την κουλτούρα των μπουζουκιών.

Η Ίνα Λαζόπουλου είχε σχολιάσει σχετικά με τις επιλογές της Αλεξάνδρα Σπυροπούλου ότι “Δυστυχώς η κόρη μου ασχολείται με το τραγούδι”.

Με αυτό δεν ήθελε να υπονοήσει ότι η κόρη δεν έχει δυνατότητες αλλά ότι διάλεξε έναν δρόμο ο οποίος είναι δύσκολος!

Μάνα και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και όταν περπατούν στο δρόμο μαζί οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι αδερφές!

Η μάνα είναι πάντα μάνα και έτσι η Ίνα Λαζόπουλου εξέφρασε μέσω ενός βίντεο το παράπονο και την στεναχώρια της αφού καθώς περπατούσαν η κόρη δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Μίνα Αρναούτη: Δύο πράγματα που δεν μπορείς να αγοράσεις… Το ένα είναι ο χρόνος, το δεύτερο θα σε εκπλήξει

Αναστασία Bοσκανίδου: Σε σοκ μετά από επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ. Τι ακριβώς συνέβη στην παίκτρια του ριάλιτι;