in

Ήλιος επεισόδια: Η Αλεξάνδρα σε κρίσιμη κατάσταση

Ήλιος επεισόδια: Η Αλεξάνδρα σε κρίσιμη κατάσταση

Ήλιος επεισόδια: Το ένα φρικτό γεγονός θα ταράξει αρκετά τους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς. Η άφιξη του Μενέλαου Μακρίδη έχει ταράξει πολύ την Αλεξάνδρα στη σειρά Ήλιος, η οποία θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Διαφήμιση

Ήλιος επεισόδια: Η Αλεξάνδρα σε κρίσιμη κατάσταση

Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Φίλιππος, ο οποίος θα κληθεί να πάρει μία πολύ μεγάλη απόφαση, σχετικά με την Διώνη.

Στο μεταξύ, ο Μενέλαος δείχνει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στο νεαρό, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος, μαζί με τον Δημήτρη, να βρίσκονται ένα βήμα πριν την μεγάλη αποκάλυψη. Θα καταφέρουν να ξεσκεπάσουν τον επιχειρηματία ή θα μπλέξουν περισσότερο στη συνέχεια;

Τα τελευταία γεγονότα κρατούν την πρωταγωνίστρια σε μεγάλη ανησυχία. Ο Μενέλαος συνεχίζει το αδίστακτο σχέδιό του, ενώ παράλληλα εξοργίζεται με τον Δημήτρη που επιμένει στην έρευνα εναντίον του. Το εκδικητικό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές έχει ξεκινήσει, με τα δύο μέτωπα να χρησιμοποιούν κάθε δυνατό τρόπο για να αποσπάσουν τον αντίπαλο.

Ο στόχος του Μενέλαου είναι να βγάλει από την μέση τον Δημήτρη. Έτσι, απαγάγει την Αλίκη, δημιουργώντας τον απόλυτο πανικό. Ενώ προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες για την έρευνα του αγαπημένου της, η Αλεξάνδρα ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις και πανικοβάλλεται. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με την Αλίκη, αλλά δε την εντοπίζει.

Η Αλεξάνδρα οδηγείται στο νοσοκομείο, μετά από ένα μικρό επεισόδιο με την καρδιά της, στη σειρά Ήλιος. Οι τελευταίες εξελίξεις δε την αφήνουν να ηρεμήσει κι έτσι η καρδιά της τής κρούει τον κώδωνα κινδύνου. Η Αλεξάνδρα καλεί στο νοσοκομείο τον Φίλιππο, ζητώντας του να σταματήσει τις επαφές του με την Διώνη. Ο Φίλιππος αναστατώνεται και παίρνει μία μεγάλη απόφαση…Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φόβοι επιστημόνων για έξαρση κρουσμάτων ανά τον κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουρισμού

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Συγχαρητήριο tweet του πρωθυπουργού για την Άννα Διαμαντοπούλου