in ,

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έφυγε από το Airbnb του Snik και δες που πίνει τον καφέ της

Στα πατώματα πάντως όχι και πικρός σίγουρα δεν είναι

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο τράπερ SNIK έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους πριν λίγο καιρό και έγινε και το unfollow στο instagram.

Ο Snik συνεχίζει να μένει στο Airbnb που νοικιάζει μία βίλα με πισίνα και κήπο ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μένει πλέον σε δικό της σπίτι.

Ένας καφές την κάνει να χαμογελά όπως σχολίασε στη λεζάντα που έβαλε μαζί με τη φωτογραφία και δείχνει έτοιμη για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Διαφήμιση

Όσο για την επόμενη χρονιά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αν και τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής στον Alpha Pop up δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά έχει γυναικείο κοινό, το οποίο εμπορικά είναι αυτό που μετράει.
Η Ηλιάνα λοιπόν θα παραμείνει στο δυναμικό του Alpha με μεσημεριανή εκπομπή και τα σενάρια είναι είτε θα συνεχίσει με κάτι αντίστοιχο ή θα παρουσιάσει και κάποιο ριάλιτι μόδας.

Είναι αυτό που συμβαίνει και με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν έχουν σημασία τα νούμερα τόσο τελικά όσο αν το πρόσημο είναι θετικό εμπορικά για το κανάλι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση
φαιη σκορδά

Φαίη Σκορδά: Η ακυκλοφόρητη sexy φωτογράφιση με latex πριν 15 χρόνια για τον Πέτρο Κωστόπουλο

gntm spoiler τελικος, γντμ τελικος, GNTM TELIKOS

Gntm: Ο Ηρακλης Τσουζινοβ έκανε διαφημιστικό και οι γυναίκες παραληρούν