in

Ίγκορ Βοβκοβίνσκι: Πέθανε ο ψηλότερος άντρας που ζούσε στις ΗΠΑ. 2,36m Ζύγιζε 380 κιλά και συνέχιζε να ψηλώνει

Ο Igor Vovkovinskiy γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1982. Σε ηλικία 7 ετών, μεταφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ώστε να ακολουθήσει θεραπεία.

Ο Igor είχε έναν όγκο που επηρέαζε την υπόφυσή του. Η ασθένεια αυτή ήταν η αιτία της ανάπτυξής του. Ο ίδιος είχε ύψος 2 μέτρα και 35 εκατοστά, κατέχοντας το ρεκόρ του υψηλότερου ανθρώπου στις ΗΠΑ.

Μόλις η κατάστασή του έγινε γνωστή στην κοινότητα του Rochester, “υιοθετήθηκε” από τους κατοίκους της περιοχής. Απλοί πολίτες και επιχειρηματίες τον βοήθησαν σημαντικά, με την παροχή των κατάλληλων υπηρεσιών, ρουχισμού, εστίας, μεταφοράς και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης. Μάλιστα, είχαν γίνει και πολλές δωρεές στο όνομά του.

Διαφήμιση

Ως ενήλικος, ο Igor έγινε διάσημος με την συμμετοχή του σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Ο γνωστότερος ρόλος του ήταν στην κωμωδία Hall Pass, όπου έριχνε γροθιά σε έναν άνδρα. Απεβίωσε στις 20 Αυγούστου, από καρδιακή ασθένεια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Ειρήη Παπαδοπούλου

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Γενέθλια για τη μπουλντόζα με τούρτα έκπληξη. Μπροστά το κεράκι είχε το 3 και από πίσω…

Φαίη Σκορδά το πρωινό, Γιώργος Καραβάς GNTM: Χαϊδεύουν και δείχνουν τις γάτες τους. Ποια δαγκώνει περισσότερο;