in

Ιερέας έδιωξε τρανς γυναίκα από συσσίτιο, προσβάλλοντάς την με χυδαίους χαρακτηρισμούς – Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη σε συσσίτιο στην περιοχή της Καλλιθέας

Στο «Super Κατερίνα», συζητήθηκε το πρωί της Τετάρτης 4/5, η χυδαία επίθεση που δέχθηκε τρανς γυναίκα από ιερέα, όταν πήγε να παραλάβει γεύμα από συσσίτιο στην περιοχή της Καλλιθέας. Προβλήθηκε, επίσης, στην εκπομπή βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η συμπεριφορά του ιερέα σοκάρει,  προκαλεί οργή και θλίψη.

Συγκεκριμένα, ο ιερέας έδιωξε την τρανς κοπέλα, όταν διάβασε τα έγγραφά της -τα οποία είναι απαραίτητα για την παραλαβή γεύματος από συσσίτιο, αφού από αυτά φαίνεται η ενορία που ανήκει ο καθένας- και κατάλαβε ότι πρόκειται για άνδρα. «Δεν έχω όλες τις προϋποθέσεις; Δεν έχω φέρει τα χαρτιά μου; Γιατί με ξεχωρίζεις, δεν κατάλαβα; Άρα αρνείσαι να μου δώσεις φαγητό» ακούγεται στο βίντεο να λέει η τρανς κοπέλα στον άνθρωπο που έδινε τα γεύματα σε όσους πολίτες έχουν ανάγκη. Στη συνέχεια, μπήκε μέσα στην εκκλησία και βρήκε τον ιερέα, θέλοντας να πάρει εξηγήσεις για τον λόγο που δεν της δίνουν φαγητό, από τη στιγμή που το δικαιούται. Εκείνος της είπε χαρακτηριστικά: «Έρχονται μαρτυρίες από τον κόσμο. Για εμένα, άκουσε εδώ είναι η πίστη μου ότι τους ομοφυλόφιλους δεν τους ρίχνουμε στη θάλασσα, ούτε τους καίμε, τους αποδεχόμεθα. Εσύ είσαι άνδρας με β#%@. Είσαι άνδρας και κάνεις τη γυναίκα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχεις αναγνώριση από το κράτος». Τότε η τρανς γυναίκα τόνισε: «Εγώ ήρθα να πάρω βοήθεια από τον Οίκο του Θεού, όχι τον οίκο τον δικό σας». Ο ιερέας, όμως, συνέχισε να την προσβάλλει: «Δεν είσαι άνδρας με β#%@; Τι είσαι;». «Είμαι γυναίκα από 15 χρονών» απάντησε εκείνη, προσπαθώντας να διεκδικήσει τα δικαιώματά της.

 

Διαφήμιση

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_3X6MQtUWHM

Η αναιδέστατη συμπεριφορά και τα χυδαία λόγια του συγκεκριμένου ιερέα σόκαραν την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία, μετά το τέλος της προβολής του επίμαχου βίντεο, τόνισε έξαλλη: «Θα βάλω τα κλάματα! Με συγχωρείτε. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που είδα. Είναι η γυναίκα και ευγενικά ρωτάει “για ποιο λόγο δεν μου δίνεται να φάω”, ούτε τον βρίζει, ούτε τον απειλεί, ούτε του λέει κάτι. Και της λέει “είσαι άνδρας με βυζιά”; Αυτό της είπε; Είναι δυνατόν; Και στη συνέχεια πάει και της κάνει επίθεση, λέγοντας πως τα οικονομάει.

Έχω πάθει σοκ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτει 2022 υπάρχουν άνθρωποι που κηρύσσουν τον λόγο του Θεού, το αγαπάτε αλλήλους και δεν δίνουν φαγητό σε μια γυναίκα, έναν άνθρωπο που έχει κάνει αλλαγή φύλου, σε μια τρανς… Τι είναι αυτά που ακούμε; Είμαστε καλά; Σε τι κοινωνία θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας; Δηλαδή έχω πάθει σοκ.

Αυτή είναι η εκκλησία που θέλουμε; Έχω σοκαριστεί και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Συνταγή ριγκατόνι 4 τυριά από το Koolnews και θα γλείψεις μέχρι και το τραπεζομάντηλο

Έχεις αϋπνία; Αντί να παλεύεις με τα σκεπάσματα διάβασε αυτό το tip