in

Η Τζένιφερ Γκάρνερ και τα 57 αντισυλληπτικά κατά του Μπεν Άφλεκ. Η δήλωση που ξάφνιασε

Τζένιφερ Γκάρνερ

Η ηθοποιός θέλησε να αποκαλύψει πληροφορίες από τη ζωή της και δήλωσε πως μπουκώνει στα αντισυλληπτικά για να μην κάνει άλλο παιδί, αφού έχει ήδη τρία και όπως λέει «ο σπερμούλης κρατείται προς το παρόν υπό περιορισμό».

Η Τζένιφερ Γκάρνερ, υπήρξε σύζυγος του Μπεν Άφλεκ για 13 χρόνια. Τότε και μετά από τρεις εγκυμοσύνες και ισάριθμα τέκνα, την Βάιολετ, την Σεραφίνα και τον Σάμουελ, είχε δηλώσει πως δε θα αντέξει και άλλη εγκυμοσύνη και γι΄αυτό έχει πάρει τα μέτρα της για να εξαφανίσει κάθε πιθανότητα.

Τόσο η ίδια όσο και ο Άφλεκ εκείνη την περίοδο έκαναν διαρκώς γυρίσματα και προμοτάρισμα των ταινιών τους και δε θα μπορούσαν να έχουν και τέταρτο παιδί αυτή τη στιγμή. Τα 57 αντισυλληπτικά έκαναν τη δουλειά τους όπως δήλωσε η Τζένιφερ.

Διαφήμιση

«Χρησιμοποιούμε περίπου 57 είδη αντισυλληπτικών» εξομολογήθηκε γελώντας, με την παρουσιάστρια να τη ρωτάει «Κάθε μέρα»; «Ναι και τρία από αυτά είναι κάτω από οχτώ χρονών», ανταπάντησε η Garner αναφερόμενη στα παιδιά της. «Νομίζω ότι έχουμε εφοδιάσει τον κόσμο με αρκετά».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνος Β΄ της Ελλάδος: Αυτά είναι τα εφτά δημοψηφίσματα που έχουν γίνει στην Ελλάδα

Ρία Αντωνίου: Με στράπλες και εκρηκτικό μπoύστο τον έστειλε στα επείγοντα – Δες τη φωτογραφία