in

Άνδρες ωραίοι και διάσημοι που έσπασαν τα ταμπού και δήλωσαν πως είναι γκέι

Αρσενικά που δεν θα άφηναν καμία γυναίκα ασυγκίνητη άφησαν άφωνους τους θαυμαστές τους με την ειλικρίνειά τους δηλώνοντας πως προτιμούν να μοιράζονται τη ζωή και το κρεβάτι τους με άτομα του ιδίου φύλου.
Επιμέλεια: Όλγα Παρθενέα-Γεωργάτσου
Jonathan Bennett jonathan bennett 1664216 450 600 Άνδρες ωραίοι και διάσημοι που έσπασαν τα ταμπού και δήλωσαν πως είναι γκέι
Τζόναθαν Μπένετ
Ο πιο καυτός άντρας καλλιτέχνης. Δεν το λέμε εμείς – αλλά οι αναγνώστες του HotOrNot.com που σε πρόσφατη ψηφοφορία τον κατέταξαν στην πρώτη θέση με διαφορά.
Luke Macfarlane Άνδρες ωραίοι και διάσημοι που έσπασαν τα ταμπού και δήλωσαν πως είναι γκέι
Luke Macfarlane
Ηθοποιός, μουσικός και… πρώην σχέση του Wentworth Miller. Οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν πολλές και οι φήμες περί δεσμού των δυο τους ακόμα περισσότερες. Η επιβεβαίωση ήρθε μετά τις δηλώσεις του Miller περί ομοφυλοφιλίας του.
matt bomer 758x600 Άνδρες ωραίοι και διάσημοι που έσπασαν τα ταμπού και δήλωσαν πως είναι γκέι
Ματ Μπόμερ
Ψηφισμένος ως ο πιο σέξυ άντρας της μικρής οθόνης, δε δίστασε να παραδεχτεί το γάμο με το σύντροφό του με τον οποίο μάλιστα έχει αποκτήσει τρεις γιούς.Σκιά στην ευτυχία του μοιάζει η αντίδραση εκατομμυρίων θαυμαστών του βιβλίου – φαινόμενο Fifty Shades of Grey, οι οποίοι μετά την ανακοίνωση του ονόματός του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυαναμενόμενη ταινία,τράβηξαν τα μαλλιά τους.
line-height: 24px; outline: 0px; padding: 0px; text-align: -webkit-center; vertical-align: baseline;”> matt dallas 04 800x533 Άνδρες ωραίοι και διάσημοι που έσπασαν τα ταμπού και δήλωσαν πως είναι γκέι

Ματ Ντάλλας
Θυμάστε τον πρωταγωνιστή του Kyle XY ; Σήμερα, στα 30 του χρόνια είναι αρραβωνιασμένος με γνωστό μουσικό και πολύ ευτυχισμένος. Τουλάχιστον οι φωτογραφίες του με το σύντροφό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτό δείχνουν.
o JASON COLLINS facebook 605x600 Άνδρες ωραίοι και διάσημοι που έσπασαν τα ταμπού και δήλωσαν πως είναι γκέι
Τζέισον Κόλινς
30 plus, 2.13 ύψος και πασίγνωστος παίκτης του NBA. Πόσο απαρατήρητος θα μπορούσε να περάσει στο Gay Pride της Βοστόνης; Προφανώς καθόλου. Είναι ο πρώτος αθλητής που παραδέχεται πως είναι ομοφυλόφιλος με την πρώην αρραβωνιαστικιά του να δηλώνει…πλήρη άγνοια. Τι να πούμε…
reichen lehmkuhl 579x600 Άνδρες ωραίοι και διάσημοι που έσπασαν τα ταμπού και δήλωσαν πως είναι γκέι
Reichen Lehmkuhl
Μοντέλο και ηθοποιός που θα μπορούσε να έχει τεράστια επιτυχία στις γυναίκες. Τον ίδιο πάντως αφήνει ασυγκίνητο το γεγονός καθώς δεν έκρυψε ποτέ τις ομοφυλοφιλικές του τάσεις.
Ricky Martin top or bottom 3 548x600 Άνδρες ωραίοι και διάσημοι που έσπασαν τα ταμπού και δήλωσαν πως είναι γκέι
Ρίκι Μάρτιν
2010 και η εξομολόγηση του γόη των 90’s σοκάρει πλήθος γυναικών. Ο Λατίνος ξεκαθαρίζει την προτίμησή του στους άντρες, κυκλοφορεί δημοσίως με το σύντροφό του –τον οποίο παντρεύτηκε- ενώ εν έτει 2014 δηλώνει ευτυχισμένος μπαμπάς διδύμων και πλήρως απενοχοποιημένος.
tr knight mark cornelsen katsuya 04 450x600 Άνδρες ωραίοι και διάσημοι που έσπασαν τα ταμπού και δήλωσαν πως είναι γκέι
Τ.Ρ. Νάιτ
Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε τη μακροχρόνια σχέση του τη χρονιά που μας πέρασε με κουμπάρα την καλύτερή του φίλη, συμπρωταγωνίστρια –και ομολογουμένως γυναικάρα- Κάθριν Χέιγκελ.
wentworth miller 448x600 Άνδρες ωραίοι και διάσημοι που έσπασαν τα ταμπού και δήλωσαν πως είναι γκέι
Γουέντγουορθ Μίλερ
Ο πρωταγωνιστής του Prison Break με την επιβλητική εμφάνιση που καθήλωσε το κοινό ως Μάικλ Σκόφιλντ φαίνεται πως απογοήτευσε τους άντρες θαυμαστές του όταν με ανοιχτή επιστολή ανακοίνωσε πως είναι ομοφυλόφιλος. Η σειρά πάντως, είχε ολοκληρωθεί κι έτσι το αντρικό κοινό δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η ΕΕ προκηρύσσει διαγωνισμό για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού 2022

Κορυφαίος προορισμός της Μεσογείου η Σαντορίνη – Δείτε την υπόλοιπη λίστα