in

Η Στέλλα Μάξγουελ γλείφει το παγωτό χωνάκι με μαεστρία. Δες τη φωτογραφία, ακολούθα τη στο Instagram και δε θα χάσεις

Μία επίγεια κόλαση καταφέρνει και δημιουργεί η Στέλλα Μάξγουελ με κάθε της εμφάνιση. Η καλλονή, που προκαλεί με τις τέλειες αναλογίες της τον αντρικό πληθυσμό, τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της αποκαλυπτική φωτογράφηση.

Με άψογες αναλογίες, οπίσθια και μπούστο, που αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, το αποτέλεσμα είναι καυτό και τα ενσταντανέ γίνονται οι αγαπημένες εικόνες εκατομμύριων αντρών

Το μοντέλο σε κάθε της φωτογραφία αποσπά διθυραμβικές κριτικές. Και όχι τυχαία, αφού τα σμιλευμένα οπίσθια και το μπούστο της την έχουν κατατάξει εδώ και χρόνια στη λίστα με τα πιο σέξι θηλυκά του πλανήτη.

Διαφήμιση

Η θεά, μάλιστα, δήλωσε στα πλαίσια υνέντευξης ότι το ψευδώνυμό της είναι Cookie, ότι λατρεύει τον αδερφό της και εμπνέεται από αυτόν και ότι στο μέλλον θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με το γνωστό φωτογράφο Terry Richardson.

Δεν παρέλειψε, φυσικά, να μιλήσει και για το συμβόλαιο της με τη Victoria’s Secret!

Εμεις απλά χαζεύουμε το Instagram και τις φωτογραφίες της

και επειδή εδώ στο koolnews δε σε αφήνουμε χωρις ιδέες με όμορφες γινέκες για να κάνεις follow, ΔΙΚΗ ΣΟΥ η Stella Maxwell.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κόνι Μεταξά: Οι αισθητικές επεμβάσεις και η σχέση με την εξωτερική της εικόνα – «Δεν φοβάμαι να τσαλακώνομαι»

Νέα έρευνα «δικαιολογεί» τις φρικαλεότητες του Αδόλφου Χίτλερ – Έπασχε από… Πάρκινσον