in

Βγάλε μου τη τη σαλοπέτα: Η Ρία Αντωνίου τα ΠΕΤΑΞΕ έξω και έπιασε τιμόνι. Χαμούλης με τη viral φωτογραφία

ρια αντωνιου

Όταν η Ρία Αντωνίου δημοσιεύει στο instagram οι servers της Meta δοκιμάζονται για τα καλά! Και όταν η φωτογραφία είναι τόσο πpoκλητική όσο πρέπει μιλάμε για κανονικό στρες τεστ!

Η Ρία Αντωνίου αν και δεν κάνει πολλές δημοσιεύσεις στο instagram, όπως έχουμε ξαναπεί, φροντίζει κα μας δίνει που και που τη δοσούλα μας για να μας κρατά σε εγρήγορση και εξαρτημένους ώστε να έχουμε να την περιμένουμε μέχρι την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί και θα δημοσιεύσει νέα φωτογραφία ή βίντεο

Η Ρία Αντωνίου φόρεσε τη σαλοπέτα, την άνοιξε, τα πέταξε και έγινε της Αττικής Οδού με τα χιόνια!

Διαφήμιση

Πανικό προκάλεσε και η Ρία Αντωνίου όταν πριν λίγο καιρό άνοιξε τη σαλοπέτα ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο γιατί κάτι της πιέζε το κουμπί!

Τι νομίζετε άδικα η Ρία Αντωνίου ανήκει στις κορυφαίες ανδρικές φαντασιώσεις των Ιταλών και Ελλήνων;. Αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε φαντασία και μας ανέβασε τη διάθεση στα ύψη…

Οδηγούσε με κατεβασμένο το φερμουάρ της σαλοπέτας…

Η Ρία Αντωνίου έχει πάρει μέρος δύο φορές στα πελοποννησιακά καλλιστεία και βγήκε μία χρονιά Miss Young και την επόμενη σήκωσέ τον τίτλο και ανακηρύχθηκε Μις Πελοπόννησος.

Άλλες διακρίσεις που κατάφερε να πάρει η Ρία Αντωνίου επίσης είναι αναπληρωματική Miss Model of the World, Miss Face & Miss Φωτογένεια στο διαγωνισμό “Miss Model of the world” που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα.

Αν και για κατά κάποιο τρόπο δεν έχει περάσει από κορυφαίους διαγωνισμούς ομορφιάς έχει καταφέρει να κάνει καριέρα που σίγουρα θα ζήλευαν πολλά μοντέλα που έχουν εκλεγεί σε κορυφαίους διαγωνισμούς.

Η Ρία ΑΝτωνίου έχει κάνει μια πολύ ικανοποιητική καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, της τηλεόρασης και γενικά έχει ενταχθεί στην showbiz για τα καλά!

Είναι ξανθιά, αισθnσιακή και ισοπεδώνει τα social media, όπου οι followers περιμένουν να δουν τις αναρτήσεις της.

Είναι γνωστή για τις προκλnτικές της πόζες και τις ιδιαίτερες φωτογραφίσεις της, που έχουν αφήσει εποχή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral video: Ελέφαντας σκότωσε γυναίκα και επέστρεψε στην κηδεία της για να καταστρέψει το νεκρό της σώμα και το σπίτι της

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΣ Τελικό 1-1