in

Η πρώτη δήλωση του ιερέα που έδιωξε την τρανς γυναίκα από συσσίτιο – Εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν μιλάω, γιατί θα με σταυρώσετε» είπε στην κάμερα του «Super Kατερίνα» ο ιερέας

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χυδαία επίθεση ιερέα σε τρανς γυναίκα, όταν εκείνη πήγε να παραλάβει γεύμα από συσσίτιο στην Καλλιθέα, πράγμα το οποίο δικαιούταν. Ο Πάτερ Παύλος την εξευτέλισε και την έδιωξε, απαγορεύοντάς της ουσιαστικά να πάρει φαγητό, μόνο και μόνο επειδή έχει κάνει αλλαγή φύλου!

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην Καλλιθέα, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 5/5 η κάμερα του «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη, προκειμένου να συναντήσουν τον ιερέα και να του ζητήσουν την δική του τοποθέτηση για το περιστατικό.

«Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ. Δεν μιλάω, γιατί θα με σταυρώσετε» ήταν το μόνο που είπε ο Πάτερ Παύλος στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA και στην Άννα Ζηρδέλη.

Διαφήμιση

Η Κατερίνα Καινούργιου, μόλις προβλήθηκε το βίντεο με την δήλωση του ιερέα, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας σε έντονο ύφος:

«Όχι, Πάτερ, με συγχωρείτε! Δεν θα σας σταυρώσουμε, μόνος σας σταυρωθήκατε, μετά τις δηλώσεις και τις πράξεις σας! Μετά τις ατάκες που είπατε στη γυναίκα που ήρθε απλά να πάρει το φαγητό. Θα σας σταυρώσουμε; Εσείς έχετε σταυρώσει. Εσείς χαρακτηρίσατε μία γυναίκα που έχει κάνει αλλαγή φύλου, που αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα, ως “άνθρωπο του διαβόλου”. Εσείς τα είπατε όλα αυτά! Εσείς σταυρώσατε έναν άνθρωπο, δεν το κάνουμε εμείς» ανέφερε με εμφανή εκνευρισμό η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Ζηρδέλη, ο πάτερ Παύλος είναι 52 ολόκληρα χρόνια στην Ενορία, ενώ οι πιστοί που πηγαίνουν σε αυτήν τον χαρακτηρίζουν «καλοκάγαθο».

Καλό είναι να ακούμε πάντα και τις δύο πλευρές. Η συμπεριφορά του, ωστόσο, προς την τρανς γυναίκα παραμένει αδικαιολόγητη και κατακριτέα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral Φωτογραφίες: Απίστευτα αντικείμενα που βρέθηκαν στο ανθρώπινο σώμα

Μάνος Δασκαλάκης: Δέχεται ψυχιατρική υποστήριξη – Τι αποκαλύπτει πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον