in

Η Μινα Αρναούτη ποζάρει κολάζει και φιλοσοφεί: Πάει το ρητό στις φωτογραφίες σύννεφο. Τραγουδάρες θα έγραφε ο Παντελίδης

Γεμάτος ρητά και αποφθέγματα είναι ο προσωπικός λογαριασμός της Μίνας Αρναούτη στο instagram που τις περισσότερες φωτογραφίες τις συνοδεύει με κάτι τέτοιο.

Από λαϊκή σοφία, μέχρι ατάκες διασήμων!

Χθες το βράδυ που είχε χρόνο να φιλοσοφήσει η Μίνα Αρναούτη λίγο πριν παραδοθεί στην αγκαλιά του μορφέα, δημοσίευσε μία φωτογραφία με ένα sexy baby doll μίλησε για το χάος. Όχι για τη θεωρία του χάους αλλά για αυτό που κρύβεις μέσα σου.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα η Μυρσίνη Αρναούτη συνοδεύσει τη φωτογραφία αυτή με το απόφθεγμα του Φρίντριχ Νίτσε: «Θα πρέπει να κρύβεις μέσα σου ένα χάος για να γεννήσεις ένα αστέρι που χορεύει»

Η Μίνα Αρναούτη έζησε κάποιες στιγμές στη ζωή της με τον Παντελή Παντελίδη, έναν άνθρωπο που είχε την ποίηση μέσα του. Οι στίχοι των τραγουδιών του ποτέ δεν είχαν μία συμβατική σκαλέτα. Ο Παντελής Παντελίδης μίλαγε με τα τραγούδια του και το σίγουρο είναι πως αν βρισκόταν σήμερα ανάμεσά μας η έμπνευση θα μπορούσε να έρθει από οτιδήποτε, από ένα ρητό μία φωτογραφία μία ατάκα

Αξίζει να ρίξετε μία ματιά στα ρητά που συνοδεύει η μίνα αρναούτη τις φωτογραφίες της Αφού έχει μιλήσει για την καθημερινότητα, για το συμβιβασμό για την αγάπη και τα λουλούδια και τη ζωή.

. Δείτε μερικά από αυτά

Δεν ειναι τοσο πεζη η καθημερινότητα, οσο την παριστανουν μερικοι. Φτανει μια λεπτομερεια για να μετατραπει σε γιορτη. Ενα λουλουδι σε ενα κομοδινο, ενα κερι στο τραπεζι, ενα χαμογελο πλατυ. Δεν φταιει η καθημερινοτητα. Η φαντασια φταιει που δεν την κανει παρεα.

Αν μετρησετε με ποσους συμβιβασμους συζουμε, θα καταλαβετε οτι η επιβιωση ειναι μια σπουδαια ηθοποιος, με ιδιαιτερη ευχερεια να υποδυεται την αντοχη..

Αν αγαπας ενα λουλουδι,μην το μαζεψεις, θα παψει να ειναι αυτο που αγαπας.
Οποτε, αν αγαπας ενα λουλουδι,αστο να υπαρχει.
Η αγαπη δεν ειναι να κατεχεις αλλα να εκτιμας.

Το να χτίσεις μια ζωη ειναι πολυ δύσκολο πράγμα.Κάθε μέρα αναγκάζεσαι να κλείνεις συμφωνίες με τον καλύτερο&τον χειρότερο σου εαυτό.Και με των άλλων.

Ξέρω το μόνο που δεν θα κοιτάξεις βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες είναι τα ρητά που γράφει η Μίνα Αρναούτη αλλά έτσι κι αλλιώς αφορμή ψάχναμε για να την φιλοξενήσουμε στις σελίδες μας ξανά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ντάφνι Τζόι: Με ανύπαρκτο μαγιό ακούστηκε ένα κρακ και πετάχτηκαν όλα. Η φωτογραφία που διέλυσε το instagram

Κώστας Κωστόπουλος: Η ανάρτηση για τον βιασμό που τον καταγγέλλει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου – «Θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια»