in

Η καταγγελία για ομαδικό βιασμό της γύρισε μπούμερανγκ

Κατηγορούμενη για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση βρέθηκε από… «κατήγορος», μετά την αμετάκλητη διάψευση των ισχυρισμών της, μια 32χρονη υπήκοος Αλβανίας που καταμήνυσε 3 Έλληνες για εκβίαση και για ομαδικό βιασμό.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου σχημάτισε εις βάρος της κατηγορητήριο και εξέδωσε κλήση για την παραπομπή της σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, την 8η Ιουνίου 2022. Θυμίζουμε ότι η Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου κατόπιν προσφυγής της αλλοδαπής κατά διατάξεως αρχειοθέτησης της μηνύσεώς της από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, έκρινε ότι δεν πρέπει να απαγγελθεί εις βάρος των 3 Ελλήνων κατηγορία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, παράνομη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου και χρήση αυτού κατ’ εξακολούθηση αλλά και για παράνομη μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ’ εξακολούθηση.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική» η 32χρονη, χωρισμένη, διέμενε στη Ρόδο τα τελευταία δύο έτη και είχε γνωρίσει μέσω του Facebook έναν έγγαμο πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο συνήψε σχέση. Με τον συγκεκριμένο συνευρίσκετο ερωτικά στην οικία του και όπως υποστηρίζει, το καλοκαίρι του 2016 της πρότεινε να της γνωρίσει δύο φίλους του.

Διαφήμιση

Ο σύντροφός της και οι δύο φίλοι του, την επισκέφθηκαν στην οικία της, κατανάλωσαν αλκοόλ και όταν έπεσαν οι αναστολές της, συνευρέθηκε ερωτικά και με τους τρεις. Ο σύντροφός της μάλιστα την ενημέρωσε ότι είχε βιντεοσκοπήσει το όργιο με το κινητό του τηλέφωνο αλλά της είχε υποσχεθεί ότι θα το έσβηνε.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 32χρονη, ο σύντροφός της, της ζήτησε να επαναλάβουν το όργιο, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε λέγοντάς της ότι αν δεν δεχόταν να συνευρεθεί με τον ίδιο και τους φίλους του, θα αναρτούσε το βίντεο στο διαδίκτυο. Η ίδια, διατείνεται ότι τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε και ότι η επόμενη ομαδική τους συνεύρεση έγινε στην επιχείρηση του ενός.

Τα όργια ελάμβαναν χώρα 4-5 φορές τον μήνα για διάστημα ενός έτους. Οπως ισχυρίζεται, ο σύντροφός της τα βιντεοσκοπούσε αρχικά με το κινητό του τηλέφωνο και στην πορεία με επαγγελματική κάμερα. Η 32χρονη, κατήγγειλε ότι ήταν τρομοκρατημένη και ότι οι 3 την εξανάγκασαν να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο βεβαίωνε ότι η ομαδική ερωτική τους συνεύρεση και η βιντεοσκόπησή της, γινόταν με την συγκατάθεσή της και έναντι αμοιβής 20.000 ευρώ.

Η 32χρονη υποστηρίζει ότι δεν έχει πάρει χρήματα και ότι υπέκυπτε στις εντολές του συντρόφου της. Η σεξουαλική εκμετάλλευσή της φέρεται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, να έληξε τον Φεβρουάριο του 2017 όταν υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το νησί. Επέστρεψε το καλοκαίρι του ίδιου έτους για να εργαστεί σε τοπική επιχείρηση, είχε αλλάξει διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο και όπως διατείνεται, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ο πρώην σύντροφός της την προσέγγισε εκ νέου και την εξανάγκασε με απειλές να μπεί στο αυτοκίνητό του.

Οπως υποστηρίζει, την οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία και εκεί την εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία, ενώ το ίδιο επανελήφθη κι άλλες φορές. Στην πορεία της προκαταρκτικής έρευνας η αλλοδαπή διαπίστωσε και κατέθεσε συμπληρωματικά στους αστυνομικούς ότι δύο τουλάχιστον βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί είχαν ανέβει σε κανάλι γνωστής ιστοσελίδας.

Οι εγκαλούμενοι, επεσήμαναν από την πρώτη στιγμή και οι ισχυρισμοί τους επιβεβαιώθηκαν από την Εισαγγελική έρευνα, ότι δεν είχαν ποτέ κανενός είδους σχέση με την αλλοδαπή και μάλιστα ο ένας υποστηρίζει ότι δεν την γνωρίζει καν οπτικά, ότι δεν την έχει συναντήσει ποτέ και ότι ακόμη και να εμφανιστεί μπροστά του δε θα την αναγνωρίσει.

Τόσο η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών όσο και η Εισαγγελία Εφετών, έκριναν ότι ο συγκεκριμένος ισχυρισμός είναι αληθής πράγμα που επιβεβαιώνεται και από καταθέσεις της αλλοδαπής καθώς είναι αδύνατο να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί του και να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει ανεπιφύλακτα σε φωτογραφία που της επέδειξαν οι αστυνομικοί.

Κρίθηκε ακόμη ότι η αλλοδαπή δεν προσδιόρισε τους τόπους όπου τελούνταν, κατά τους ισχυρισμούς της, ο εξακολουθητικός βιασμός της, ενώ περαιτέρω δεν επιβεβαιώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός της στα γεννετικά της όργανα ιατρικώς, όπως τον περιέγραψε (ρήξη μήτρας). Επιπλέον τονίστηκε ότι δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι τα βίντεο απεικονίζουν την ίδια, ενώ περαιτέρω δείχνουν μια γυναίκα με έναν άνδρα και όχι με τρείς.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε πρώην προπονητής Ολυμπιακών Αγώνων μετά από κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα – Παρελθόν και ο Λαυδαριάς