in

GNTM: Σας έλειψε; Η Όλγα Ντάλλα χωρίς σουτιέν. Φοράει τα τακούνια της και προκαλεί

Από τον τελευταίο κύκλο του Next Top Model Ελλάδας έχουμε να θυμόμαστε ελάχιστα πράγματα, ένα από αυτά είναι η Όλγα Ντάλλα!

Το ριάλιτι μοντέλων τη συγκεκριμένη χρόνια δεν είχε αξιόλογες προσωπικότητες, δεν είχε άτομα με προοπτική να γίνουν μοντέλα, και φυσικά δεν είχε μεγάλη τηλεθέαση.

Διαφήμιση

Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα να γίνουν ριζικές αλλαγές σε όλο το format του Next Top Model Ελλάδας και έτσι την επόμενη χρονιά θα δούμε νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή, την επιστροφή της Βίκυς Καγιά αλλά και μόνο γυναίκες διαγωνιζόμενες!

Να υπενθυμίσουμε ότι η Όλγα έγινε ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι με το Στυλιανό και πλέον συγκατοικούν!

Δουλειές σαν μοντέλα ελάχιστες και έτσι τα δύο παιδιά έχουν ρίξει το βάρος στα social media και κυρίως το τικ τοκ αφού παράγουν διασκεδαστικά videos με στόχο τους followers και τις χορηγίες από διαφημιστικές εταιρείες!

Η Όλγα είχε καιρό να δημοσιεύσει στο instagram φωτογραφία της και το έκανε με ένα σετ τριών φωτογραφιών με εμφατικό τρόπο. It’s me again έγραψε η Όλγα Ντάλα ισορροπώντας στα ψηλοτάκουνα πέδιλα της και συμπλήρωσε την εμφάνιση της με ένα σακάκι χωρίς να φοράει σουτιέν.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μίνα Αρναούτη: Με λευκό φόρεμα σεμεδάκι και ΣΕΛΦΟΒΙΝΤΕΟ απο μπροστά, κάνει την Κιμ Καρντάσιαν να φαίνεται γατάκι

Βίκυ Καγιά: Αυτό είναι το παράπονο για τη μητέρα της. Η μάνα μου δε…