Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Ιούλ 3, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > news > Η Καμάλα Χάρις κατηγορείται για Bluetooth σκουλαρίκια – Η αλήθεια που σοκάρει
news

Η Καμάλα Χάρις κατηγορείται για Bluetooth σκουλαρίκια – Η αλήθεια που σοκάρει

Kool Team
Last updated: 13 Σεπτεμβρίου, 2024 6:48 μμ
Kool Team
Published 13 Σεπτεμβρίου, 2024
Share
SHARE

Μια παράξενη συνωμοσία προέκυψε κατά τη διάρκεια του debate μεταξύ της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, και του Ντόναλντ Τραμπ, με τους υποστηρικτές του τελευταίου να ισχυρίζονται ότι τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της Χάρις ήταν στην πραγματικότητα Bluetooth ακουστικά. Αυτοί οι ισχυρισμοί δεν είχαν καμία βάση, αλλά τράβηξαν την προσοχή του διαδικτύου, ενώ η εταιρεία που υποτίθεται ότι παρείχε αυτά τα “ακουστικά” απάντησε με δηκτικό χιούμορ.

Η εταιρεία Icebach Sound, που κατασκευάζει ακουστικά Bluetooth, σχολίασε την αβάσιμη θεωρία συνωμοσίας με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της, Malte Iversen. Ο Iversen, με χιούμορ, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν η Χάρις φορούσε κάποιο από τα προϊόντα της εταιρείας, προσθέτοντας ότι η ομοιότητα ήταν εντυπωσιακή. Παράλληλα, συνέχισε με σαρκαστικές αιχμές προς τον Τραμπ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα ανδρικό προϊόν για τις δικές του ανάγκες, αναφερόμενος στην πορτοκαλί απόχρωση του δέρματος του πρώην προέδρου.

Ποια ήταν τα σκουλαρίκια της Χάρις;

Τα σκουλαρίκια που προκάλεσαν αυτή την παράλογη θεωρία ήταν ένα σχέδιο από τη συλλογή “HardWear” του διάσημου οίκου Tiffany, και όχι ακουστικά. Σύμφωνα με ιστότοπο που παρακολουθεί το στυλ της Καμάλα Χάρις, η αντιπρόεδρος είχε εμφανιστεί με τα ίδια σκουλαρίκια σε προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις, πριν και μετά το debate, αποδεικνύοντας ότι δεν υπήρχε καμία μυστική επικοινωνία μέσω Bluetooth.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παρά τη διάψευση της συνωμοσίας, ορισμένοι υποστηρικτές του Τραμπ στο X (πρώην Twitter) συνέχισαν να προωθούν την ιδέα ότι η Χάρις χρησιμοποίησε σκουλαρίκια-ακουστικά για να λάβει οδηγίες κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με έναν χρήστη να γράφει: «Φαίνεται ότι ο Χάρις έκλεψε χρησιμοποιώντας σκουλαρίκια ήχου. Έτσι, αυτό κάνει τον Τραμπ νικητή».

Ωστόσο, άλλοι επικριτές επικεντρώθηκαν στο κόστος των κοσμημάτων της, τα οποία κοστίζουν περίπου 800 δολάρια. «Βλέπω ανύπαντρες γυναίκες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους και η Χάρις φοράει πολυτελή σκουλαρίκια», σχολίασε κάποιος άλλος στο X.

Μια αστεία, αλλά χαρακτηριστική ιστορία συνωμοσίας

Αν και η ιδέα των Bluetooth σκουλαρικιών ήταν παράλογη, αυτή η ιστορία αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο οι θεωρίες συνωμοσίας μπορούν να εξαπλωθούν γρήγορα και να αποσπάσουν την προσοχή από τα πραγματικά θέματα μιας πολιτικής εκστρατείας. Η απάντηση της εταιρείας Icebach Sound με χιούμορ και σαρκασμό έδωσε μια ανάλαφρη διάσταση στην υπόθεση, επιβεβαιώνοντας ότι τα σκουλαρίκια της Χάρις ήταν απλά ένα κομμάτι κοσμήματος και τίποτα περισσότερο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
28°C
Athens
clear sky
29° _ 26°
45%
4 km/h
Πε
32 °C
Πα
33 °C
Σα
36 °C
Κυ
36 °C
Δε
27 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Η Κατερίνα Λιόλιου απαντά χωρίς φίλτρα: «εγώ κάθομαι όπως νιώθω άνετα στη σκηνή»

Kool Team
3 Min Read

Ανησυχία στην Ευρώπη για την εξάπλωση της παραλλαγής Nimbus του κορωνοϊού. Αυξητική τάση και στην Ελλάδα

Kool Team
3 Min Read

Αυτος είναι: 26χρονος Τούρκος βίασε 50χρονη σε παραλία. είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα για παρόμοια υπόθεση

Kool Team
3 Min Read

Κατερίνα Καινούργιου: Total Black εμφάνιση λίγο πριν φορέσει το… νυφικό στο Παρίσι;

Kool Team
1 Min Read

You Might Also Like

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια απο τις παρουσιάστριες που όταν και αν το θελήσει μπορεί να κάνει όλο το πανελλήνιο να μιλάει για εκείνη. Έχει
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Πώς τον πετσόκοψε έτσι. Ο πρώτος με τον οποίο το έκανα ήταν…

2 Min Read
news

Katie Holmes: Η φυσική ομορφιά που καθηλώνει

1 Min Read
Showbiz

Η Κέιτ Άπτον πριν γίνει μάνα έκλεινε σπίτια: Φωτογραφία με τη ΜΠΟΥΣΤΟΧΑΡΑΔΡΑ της ευτυχίας

1 Min Read
news

Σοβαρό ατύχημα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου: 2 γυναίκες εκτοξεύτηκαν από τα αέρια τουρμπίνας

1 Min Read
Γεωργια μπικα
news

Γεωργία Μπίκα: Η φωτογραφία και η συγκινητική ανάρτηση για το θάνατο της μητέρας της. Έτσι την αποχαιρέτησε

1 Min Read
news

Κάνε κανένα παιδι – Η Δώρα Παντέλη σοκάρει: «Δεν με θεωρούσαν σημαντική επειδή δεν είχα παντρευτεί ή αποκτήσει παιδιά»

3 Min Read
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Είναι 58 και όλες ζηλεύουν τον πλαστικό της. Η μόνη που δεν έχει παραμορφωθεί από τα υαλουρονικα

1 Min Read
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
news

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Εντυπωσιακό γκράφιτι με 12 ήρωες της Επανάστασης

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?