in

Η γη σώθηκε: Κάμπιες θα φάνε όλα τα πλαστικά. Viral βίντεο. Δες κάμπιες αν εξαφανίζουν πλαστική σακούλα

καμπια

Μία εντυπωσιακή ανακάλυψη έκαναν επιστήμονες όταν διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα είδος από αυτές οι οποίες τρώνε πλαστικό. Μάλιστα Όπως μπορεί να έρθει και σε ένα βίντεο οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι 100 μόλις τέτοιες κάμπιες χρειάστηκαν λίγο παραπάνω από μισή ώρα για να φάνε μία σακούλα. Συγκεκριμένα χρειάστηκαν 40 λεπτά

Οι συγκεκριμένες κάμπιες παράγουν ένα ένζυμο που τους επιτρέπει να διαλύουν το πλαστικό στο στομάχι τους. Αφήνουν έτσι τους υπόλοιπους οργανισμούς που τρώνε πλαστικό, όπως τα βακτήρια, χιλιόμετρα πίσω.

Ο σκώρος κάμπια όπως λέγεται το συγκεκριμένο είδος, συνήθως αναπτύσεται ως δόλωμα για τα ψάρια και μεγαλώνει σε κυψέλες μελισσών ως παράσιτο.

Διαφήμιση

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο όγκος του πλαστικού θα ξεπεράσει αυτόν των ψαριών στους ωκεανούς μέχρι το 2050.

Μπορεί το συγκεκριμένο έντομο να είναι απάντηση για την επίλυση της μόλυνσης από το πλαστικό; Γιατί όχι;

δες βίντεο με συγκεκριμένο είδος κάμπιας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάρα Δαρμουσλή: Το ολόσωμο μαγιό της έκλεψε τις εντυπώσεις ακόμα και απο το μωρό

Κατερίνα Καινούργιου: Μόνη σα το λεμόνι – Πού πάνε οι Άνδρες όταν τη χωρίζουν; Σε Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και..