in

Κατερίνα Λιόλιου: Φουλ ξενερωμένη κάνει αγριάδες και σηκώνει τα πόδια ψηλά – Τι την ξενέρωσε;


Φουλ ξενερωμένη δείχνει η Κατερίνα Λιόλιου στις νέες φωτογραφίες στο Instagram και μάλιστα το δηλώνει χαρακτηριστικά.

Παρατηρώντας τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η όμορφη τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης βλέπουμε τις αλλαγές τόσο στα μαλλιά όσο και στην έκφραση του προσώπου της.

Με ξανθά καρέ μαλλιά που κάπως θυμίζουν Marilyn Monroe η Κατερίνα Λιόλιου βγάζει μια αγριάδα και ένα θυμό , κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει έως τώρα.

Διαφήμιση

Αν τώρα εσύ νομίζεις ότι αυτός πηγάζει από την ακρίβεια στα καύσιμα ή το καλάθι του νοικοκυριού για το οποίο πολύς ντόρος γίνεται τις τελευταίες ημέρες κάνεις λάθος.

Η Κατερίνα Λιόλιου, αν και παιδί της νύχτας, καθότι η δουλειά της είναι μέτρα νύχτα είναι ξενερωμένη με την αλλαγή της ώρας!

Εσάς σας άρεσε που άλλαξε η ώρα και είναι βράδυ από τις 6; Έγραψε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας στη λεζάντα σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που δημοσίευσε. Μάλιστα φαίνεται να της ήρθαν τα πάνω κάτω αφού σε μία από αυτές σήκωσε τα πόδια ψηλά εν είδει διαμαρτυρίας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ίλον Μασκ: Ζαλάδα το νέο του ιδιωτικό αεροπλάνο

Φέρτε υπογλώσσια: Η Δούκισσα Νομικού τόπλες πάνω σε μία μηχανή με άλλα δύο θηλυκά – Ρετρο φωτογραφία