in

ΠΑΤΡΑ: Αυτή είναι η άτακτη φοιτήτρια του only fans που διέλυσε τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Φωτογραφία και Video

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, την Πάτρα, μετά την αποκάλυψη ότι ένας πατέρας που ήθελε να δει το ονλυφανς της Τζούλιας Αλεξανδράτου, πέτυχε δωρεάν “υλικό” από την 19χρονη κόρη του η οποία μάλιστα ζητούσε συνδρομή 19 δολάρια το μήνα για να εμφανίσει το απαγορευμένο περιεχόμενο στους χρήστες του διαδικτύου!

Το ονλυφανς είναι μία πλατφόρμα ενηλίκων όπου ο χρήστης όπως και σε όλα τα social media δημοσιεύει περιεχόμενο.

Η διαφορά είναι ότι διαχωρίζεις ποιο περιεχόμενο είναι δωρεάν και ποιο χρειάζεσαι χρήματα για να το δείξεις. Έτσι εάν κάποιος από τους follower θέλει να δει το κρυφό περιεχόμενο πρέπει να σε πληρώσει αγοράζοντας μηνιαία συνδρομή. Από τα χρήματα αυτά κάποια κρατάει η πλατφόρμα και τα περισσότερα καταλήγουν στο πορτοφόλι του χρήστη!

Διαφήμιση

Όπως αντιλαμβάνεστε 99,9% μιλάμε για αισθησιακό και πopvογραφικό περιεχόμενο!

Η πιο συνηθισμένη τακτική είναι η εξής. Κάποιος φτιάχνει ένα προφίλ, δημοσιεύει δωρεάν κάποιες φωτογραφίες ώστε να συγκεντρώσει followers όπως κάνει στο Instagram το Facebook και τα υπόλοιπα social media.

Στη συνέχεια δημοσιεύει επίσης δωρεάν κάποιες πιο KAYTEΣ φωτογραφίες που λειτουργούν ως φωτογραφίες πρακτόρευσης, το γνωστό τυράκι δηλαδή και σε παραπέμπει στην πληρωμή που θα δεις περιεχόμενο που σου υπόσχεται και φαντάζεσαι!

Οι περισσότερες φωτογραφίες που είναι κρυφές είναι full ηaked και αρκετές ελληνίδες έχουν ξεκινήσει και κάνουν καριέρα σε αυτό!

Όσο για την Πατρινή κοπέλα που έσβησε με τις φωτογραφίες της τη Τζούλια Αλεξανδράτου, άνθρωπος μας που έχει δει το υλικό αναφέρει πως πρόκειται για μία ξανθιά κοπέλα με ανταύγειες και κοτσίδα, γύρω στο 170 ύψος με ιδιαίτερα πλούσια φυσικά προσόντα και στο δωμάτιό της όπου έχουν γυριστεί αρκετά βίντεο και φωτογραφίες διαθέτει μεγάλη συλλογή από αξεσουάρ!

Έχει έντονο μαύρισμα και tanning lines

Το δωμάτιο περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι με ένα μόνο κομοδίνο και αυτοκόλλητο στον τοίχο.

Όσο για τη θεά από το μπαλκόνι το διαμέρισμα τοποθετείται σε ψηλό όροφο πολυκατοικίας 4+ κοντά στο λιμάνι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σφυρίδα με τομάτα, πατάτες και θυμάρι. Δοκίμασέ το και θα κάνεις νιάου

Έκοψε μία φέτα τομάτα, την έβαλε για μία ώρα στο πρόσωπο. Το αποτέλεσμα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Κάνε τη μάσκα ντομάτας