in

Heidi Montag: Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός τρώει ωμό κρέας «για το καλό της υγείας της» – Δείτε βίντεο

Η 35χρονη ισχυρίζεται πως η κατανάλωση άψητου κρέατος ωφελεί τον οργανισμό

Η Heidi Montag βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να τρώει ωμό συκώτι και δημοσίευσε το σχετικό (αηδιαστικό) βίντεο στο Instagram την Πέμπτη 24/2.

 

Η 35χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός κρατά ένα μεγάλο κομμάτι εντελώς άψητου συκωτιού, το δαγκώνει στην άκρη και μασά μία μεγάλη μπουκιά. Όσο για εμάς, που βλέπουμε το βίντεο, αισθανόμαστε αναγούλα. «Η κατανάλωση ωμού κρέατος έχει πολλά οφέλη για την υγεία» υποστηρίζει εκείνη.

Διαφήμιση

Κρίνοντας από την έκφραση του προσώπου της και τον τρόπο που μασάει, φαίνεται ότι δεν δυσκολεύεται να καταπιεί το ωμό κρέας και σίγουρα δεν σιχαίνεται. «Σίγουρα το συνηθίζεις» τονίζει.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έβαλε τα εξής hashtags: «#raw #carnivore #carnivorediet #healthy #health». Ακόμη, έκανε tag τον γιατρό Paul Saladino, ο οποίος, μέσω της σελίδας του στο Instagram, προωθεί τα οφέλη που έχει για τον οργανισμό η κατανάλωση ωμού κρέατος. Μάλιστα, απενεργοποίησε τα σχόλια στο post της, προκειμένου οι περισσότεροι από 977.000 followers της να μην μπορούν να κατακρίνουν τη συγκεκριμένη διατροφική της επιλογή.

O γιατρός Paul Saladino

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Heidi Montag δημοσιεύει στο Instagram βίντεο, δείχνοντας τις ιδιαίτερες διατροφικές της συνήθεις. Στις 16 Φεβρουαρίου του 2022, έφαγε ωμούς όρχεις ταύρου  λέγοντας τότε ότι «δεν ήταν πολύ κακό».

«Τρώγοντας μπάλες ταύρου. Όλα έχουν να κάνουν με τα όργανα των ζώων» με αυτά τα λόγια συνόδεψε το παραπάνω βίντεο.

Πέρα από τις περίεργες διατροφικές της συνήθειες, η Heidi Montag γυμνάζεται σε εβδομαδιαία βάση και δημοσιεύει συχνά στο Instagram βίντεο από τις προπονήσεις της.

Heidi Montag

Γνώμη μου, μην δοκιμάσετε ωμό κρέας.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Winnie Harlow: Καυτή φωτογράφηση με ένα αποκαλυπτικό μαγιό

Μαρία Σολωμού: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Θα δαγκώσω το λαρύγγι όποιου μου…