in

Heidi Klum: Πήγε σε επίδειξη μόδας για την κόρη της και διέλυσε το Instagram. Φωτογραφία μάνα και κόρη μαζί

Σε επίδειξη μόδας βρέθηκε η Heidi Klum για να καμαρώσει την κόρη της Leni Klum η οποία ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της.

Η Λένι Κλουμ είναι μοντέλο και influencer με μεγάλες συνεργασίες όπως για παράδειγμα ο οίκος Dior! Επειδή της λείπει το ύψος όμως κυρίως κάνει φωτογραφίες και εξώφυλλα.

Η Λένι είναι 18 ετών ενώ πατέρας της είναι ο διάσημος επιχειρηματίας Φλάβιο Μπριατόρε και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.! Είναι ο Ιταλός ιδιοκτήτης του billionaires Club το οποίο μετά την Ιταλία ανοίγει πανιά για τη Μύκονο!

Διαφήμιση

Είναι μεγάλος ζεν πρεμιέ και πολλά μοντέλα έχουν περάσει από τη ζωή του, όπως για παράδειγμα η Ναόμι Κάμπελ εκτός φυσικά από τη Χάιντι Κλουμ με την οποία απέκτησαν το μοναδικό τους παιδί!

Η Χάιντι Κλουμ κατάφερε να κλέψει τα φλας και να μαγνητίζει τα βλέμματα. Μάταια προσπαθούσε η ίδια να στρέψει τα φώτα στην 18χρονη κόρη της.

Η Λάμψη της Heidi Klum είναι μοναδική και η ομορφιά της απαράμιλλη. Φυσικά αυτό φαίνεται και ας χωρίζουν τις δύο γυναίκες 30 χρόνια διάφορα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βόμβα με Ιωάννα Μαλέσκου και Γιώργο Λιάγκα: Έτσι πετσόκοψαν και έστειλαν τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ

Gntm: Για αυτό γύρισαν την μπιφτέκα στο ριάλιτι και γέμισαν υαλουρονικά η Βίκυ Καγιά και το παρεάκι της