in

Halle Berry: Μαγνητίζει τα βλέμματα, με σέξι μαύρο διάφανο φόρεμα

Halle Berry

Η Halle Berry έκανε μια ανθισμένη δήλωση, ενώ παρευρέθηκε στα NAACP Image Awards 2022, στο Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός του “Moonfall” εμφανίστηκε μπροστά στην διαδικτυακή τελετή, με ένα ριχτό φόρεμα Elie Saab, επιλογή της Lindsay Flores.

Διαφήμιση

Προερχόμενο από τη συλλογή του brand για το φθινόπωρο του 2022, το διάφανο μαύρο κομμάτι υψηλής ραπτικής είχε μακριά μανίκια και φούστα με τρένο, που φαινόταν σαν να ρέει. Το φόρεμα απέκτησε έξτρα στιλ με τα περίπλοκα πράσινα, ροζ, κόκκινα, μπλε και μωβ φλοράλ κεντήματα και πούλιες, προσθέτοντας ένα λεπτομερές και μαγευτικό στοιχείο στην εμφάνιση της Berry.

Το σέξι αυτό φόρεμα τόνιζε το εντυπωσιακό μπούστο της Χάλι, ενώ αναδείκνυε παράλληλα τα καλογυμνασμένα της πόδια.

Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με Lola Fenhirst και Jacquie Aiche statement rings, drop σκουλαρίκια του Νίκου Κούλη, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μια sleek ponytail.

Όσον αφορά τα υποδήματα, η Berry επέλεξε ένα πανύψηλο ζευγάρι Le Silla. Τα παπούτσια της σταρ περιλάμβαναν μια μυτερή σιλουέτα σε καφέ λουστρίνι, δίνοντας στο σύνολό της μια γυαλιστερή λάμψη. Το ζευγάρι είχε επίσης τακούνια στιλέτο, ύψους τουλάχιστον 5 ιντσών συνολικά, τα οποία ενίσχυσαν επίσης την εμφάνισή της με ένα τολμηρό τελείωμα.

halle berry

53ο NAACP Image Awards

Το 53ο NAACP Image Awards αναγνώρισε τα επιτεύγματα των έγχρωμων ανθρώπων σε πολλούς τομείς, όπως ο κινηματογράφος, η τηλεόραση και η μουσική. Η φετινή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Pasadena Civic Centre του Λος Άντζελες, φιλοξενήθηκε από τον Άντονι Άντερσον.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα Μέγκαν του Σάσεξ έλαβαν συγκεκριμένα το Βραβείο του Προέδρου, για τις προσπάθειές τους σε διεθνή κοινωνική δικαιοσύνη. Για την ειδική περίσταση, η Μαρκλ φόρεσε ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα με έναν ώμο και σκίσιμο μέχρι τους μηρούς, από τον σχεδιαστή Christopher John Rogers.

Ο Samuel L. Jackson και η Nikole Hannah-Jones, αντίστοιχα, έλαβαν επίσης το βραβείο προέδρου του NAACP και το βραβείο Social Justice Impact Award.

Οι νικητές των βραβείων του 2022 ήταν οι Will Smith, Jeymes Samuel, Sterling K. Brown, Angela Bassett και Channing Hill. Τα Βραβεία περιλάμβαναν επίσης μια ερμηνεία της Mary J. Blige, καθώς και εμφανίσεις των Zendaya, Issa Rae, Tiffany Haddish, Simu Liu, Kerry Washington, Morgan Freeman και άλλων σταρ.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίκυ Καγιά: Απογείωσε το ανδρόγυνο look με ένα key-item!

Έβελυν Καζαντζόγλου: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Μιλάνο