in

H Γη της Ελιάς – Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί θα μπουν στη σειρά το επόμενο διάστημα

Μέχρι πότε θα προβάλλεται;

Σκηνοθέτης του ερωτικού δράματος του MEGA «Η Γη της Ελιάς», για όσους δεν το γνωρίζετε, είναι ο Αντρέας Γεωργίου, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5 βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε τα ονόματα τριών ταλαντούχων ηθοποιών που εισβάλλουν στην σειρά το επόμενο διάστημα.

«Αυτή την εβδομάδα έχουμε αφίξεις και καινούργιους χαρακτήρες. Έχουμε τον ρόλο του Άρη, που μπαίνει στη σειρά, είναι ο αδερφός της Εύας, τον οποίο υποδύεται ο Νίκος Μέλλος.

Την επόμενη εβδομάδα, έχουμε τον Κούλη Νικολάου και μπαίνει επίσης και η Βάσια Παναγοπούλου στον ρόλο της Ασπασίας. Ο Κούλης με τη Βάσια θα είναι το νέο ζευγάρι της σειράς, δεν μπορώ να πω αν θα είναι ευτυχισμένο ζευγάρι. Θα δούμε ωραίο ντουέτο, Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού» τόνισε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Διαφήμιση

Ο Αντρέας Γεωργίου γνωστοποίησε ακόμη πως η «Γη της Ελιάς» θα προβάλλεται μέχρι τέλος Ιουνίου και μετά το καλοκαιρινό break, θα επανέλθει το Σεπτέμβριο.

https://www.youtube.com/watch?v=VgjYiX1a0Nk

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

«Στα μαχαίρια» Ιωάννα Μαλέσκου – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αφορμή; Το Μάτι του Κυκλώνα…

Σάκης Ρουβάς: «Στάζει μέλι» για την Κάτια Ζυγούλη – Πώς την αποκαλεί;