in

Γουάντα Νάρα: Παραλίγο να πέσει το αεροπλάνο. Στραβώθηκε ο πιλότος. Δες πώς έσκασε στην πτήση

Ταξίδι στην Αργεντινή για τη Wanda Nara όπου μαζί με τα παιδιά της πέταξε από Παρίσι για την πατρίδα της και παραλίγο να είχαμε θύματα αφού με την εμφάνισή της τράβηξε όλα τα βλέμματα. Από το check-in μέχρι την αποβίβαση.

Φόρεσε ένα λευκό τοπάκι με όλα έξω από πάνω και μία φόρμα γνωστής πανάκριβης εταιρείας. Φυσικά φρόντισε η ζακέτα της φόρμας να είναι ανοιχτή για να φαίνονται αυτά που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούν να κρυφτούν

Η Wanda Nara, όπως πάντα, ταξίδεψε Business class και στην Αργεντινή και σήμερα γιόρτασε τα γενέθλια της μικρής της κόρης!

Διαφήμιση

Στην Αργεντινή ταξίδεψε τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για διακοπές αλλά και να δει συγγενείς και φίλους! Την παραπάνω βδομάδα έτσι κι αλλιώς είναι το Πάσχα των καθολικών οπότε βρέθηκε ο απαραίτητος χρόνος για ολιγοήμερες διακοπές και η επιστροφή στην πατρίδα πάντα είναι τοπ επιλογή.

Τις επόμενες ημέρες θα ταξιδέψει και ο Μάουρο Ικάρντι  και όλη η οικογένεια θα περάσει μαζί το Πάσχα εκεί

Σύμφωνα με κάποιες αναρτήσεις στο instagram έχει ήδη προγραμματίσει και κάποιες φωτογραφίσεις για τη συλλογή με τα μαγιό την οποία έχει θέσει σε κυκλοφορία από τις αρχές του χρόνου!

Μπορεί στο βόρειο ημισφαίριο να περιμένουμε σιγά-σιγά το καλοκαίρι, πάντα όμως οι λατίνες είναι ιδανικές για να αναδεικνύουν τα μπικίνι και η Γουάντα Νάρα έχει ήδη επιστρατεύσει τις φίλες της για το λόγο αυτό.

Αναμένουμε με αγωνία και θα παρακολουθούμε το λογαριασμό της στο instagram αφού θα ανέβουν σίγουρα καλοκαιρινές φωτογραφίες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Μενούνος: ΧΑΖΕΨΕ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ. Όλα έξω ανοιχτά και να πέφτουν τα μαλλιά! Η εικόνα που τρόμαξε

Dua Lipa: Με κόκκινες Ζαρτιέρες και ανοιχτό φόρεμα…ΚΟΛΑΣΗ η Αλβανίδα! Μάθαμε τις έκανε στο Λας Βέγκας