in

Γουάντα Νάρα: ΚΩΛOΣΙΑΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ! Πήγε σε γάμο και τα μόστραρε μπροστα στο Κολοσσαίο

Το ότι η Wanda Nara είναι συσκευασία μινιόν ή όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Γάλλοι Petit, αλλά έχει κολοσσιαία προσόντα το ξέραμε! Ήρθε η ώρα να τα δεις μπροστά στο Κολοσσαίο για να έχεις και μέτρο σύγκρισης

Η Γουάντα Νάρα πήγε σε γάμο στην Ιταλία, στη Ρώμη και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις από τη νύφη! Πάλι καλά που δεν φόρεσε λευκό φόρεμα, αλλά και το σιέλ έκανε τη δουλειά του!

Διαφήμιση

Η Wanda Nara εμφανίστηκε με ένα σιέλ maxi στενό φόρεμα Pronovias με όλο το μπούστο σε πρωταγωνιστικό ρόλο! Συνοδευόταν φυσικά από τον σύζυγό της ποδοσφαιριστή Μάουρο Ικάρντι!

Η διάσημη Instagrammer influencer και ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα, έκλεψε τις εκτυπώσεις ενώ με stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδειξε όλη την προετοιμασία, τόσο τη δική της, όσο και του γάμου, αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε την τελετή!

Πόζαρε αρκετές φορές με το γαμπρό τη νύφη και τον άντρα της, ενώ πέρασε και μία βόλτα μπροστά από το Κολοσσαίο όπου και έκανε μία στάση!

Πήρε την πιο καλή της πόζα και αφέθηκε στα κλικ του φωτογράφου! Από τα ενσταντανέ διάλεξε αυτό που είναι γυρισμένη πλάγια και το κεφάλι τρία τέταρτα. Το αποτέλεσμα ήταν πάνω από 200.000 Likes και άλλα τόσα σχόλια μέσα σε τρεις ώρες!

Ε δε τα άξιζε;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τάμτα: Και ΚΟΡΜΑΡΑ και ΦΩΝΑΡΑ. Η Φωτογραφία με μαγιό που θα σε στείλει για υπογλώσσια

Ανέκδοτο: Το τέλος του κόσμου,ο Ντόναλντ Τραμπ, Ο Πούτιν και ο Τσίπρας …! Τρελό γέλιο