in

GNTM: Στενός Κορσές μας έγινες Ίριδα Παπουτσή. Τον φόρεσε και πηραν φωτιά τα επείγοντα

Αν πει κάποιος τα άρθρα που έχουν τα περισσότερα χτυπήματαμε τα μοντέλα του Next Top Model Ελλάδας, η Ίριδα Παπουτσή είναι στη νούμερο ένα θέση!

Μπορεί να μην κέρδισε το gntm, μπορεί να έφυγε νωρίς, μπορεί να μην έχει τους χιλιάδες followers που έχουνε αρκετά άλλα μοντέλα που συμμετείχαν στο Greece’s Next Top Model, έχει καταφέρει όμως και κλέβει τα περισσότερα χτυπήματα!

Διαφήμιση

Η Ίριδα Παπουτσή συνεχίζει να χορεύει, συνεχίζει να ταΐζει και τους followers στο instagram με όμορφες φωτογραφίες και συνεχίζει να αποπνέει ένα αντισυμβατικό στυλ το οποίο είναι και αυτό που κάνει κλικ στους αναγνώστες!

Αφού είδαμε την Ίριδα Παπουτσή πουπήγε σε πάρτυ ΜΟΝΟ με το μαγιό της και ΤΑΚΟΥΝΙΑ της και αφού μας έλουσε κρύος ιδρώτας παρακολουθώντας την να το βάζει στο στόμα σήμερα κάνει διαγωνισμό κοσμημάτων και μας στέλνει στα επείγοντα!

Γιατί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις giveaway αν είσαι χορευτρια, μοντέλο και έχεις και λαμπερό πρόσωπο;
Να βάλεις κορσέ!

Η Ίριδα Παπουτσή είχε τολμήσει μια τέτοια εμφάνιση του Bootcamp του GNTM. Φορώντας έναν κορσέ και πουέντ εντυπωσίασε όλους τους κριτές και την έστειλαν απευθείας να πιάσει κρεβάτι μέσα στο σπίτι του Next Top Model Ελλάδας!

Η Ίριδα έχει τον τρόπο και καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις, είτε δια ζώσης, είτε μέσα από το Facebook και το instagram με τις φωτογραφίες και τα βίντεό της!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ivanna Toynh Βιντεο απαντηση

Ιωάννα Τούνη: ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ; Γιατί ψάχνουν ξανά το ροζ video οι χρήστες στο internet; Viral Βιντεο

βικυ κουλιανου

Οι ψηλές είναι για την παρέλαση. Η Βίκυ Κουλιανού όμως είναι για τη σημαία. Το σταυροπόδι που ταρακούνησε το Instagram. Φωτογραφία