in

GNTM: Πώς τα κατάφερε η ΤΣΙΤΟΣ; 550k followers στο instagram. Διακοπές σε πεντάστερα στη Γαλλία. Γλεντάει ριάλιτι και Βίκυ Καγιά

Αν κάποια στιγμή θα έπρεπε να αναλύσουμε το θέμα ριάλιτι και τηλεόραση στην Ελλάδα το Next Top Model Ελλάδας θα ήταν αυτό που θα είχε το περισσότερο ενδιαφέρον.

Αυτή τη στιγμή όλα τα ριάλιτι το μόνο που κάνουν είναι να τροφοδοτούν τη  showbiz με νέα πρόσωπα, να κερδίζει κάποιος ένα χρηματικό έπαθλο, να κερδίζουν οι κριτές ατομική προβολή και να κερδίζουν τα κανάλια πολλά χρήματα.

Διαφήμιση

Το Next Top Model Ελλάδα τελευταία χρόνια πάτωσε σε τηλεθέαση και η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να το αλλάξει.

Έτσι ενώ η Βίκυ Καγιά έδιωξε την λευκορωσίδα Αλιόνα Αμπράμοβα που βλέπετε εδώ, επειδή είχε κάνει επεμβάσεις σε χείλη και στήθος αλλά και την Ιωάννα Μπέλλα η οποία εξελέγη στη συνέχεια Σταρ Ελλάς και έχει πάνω από 2.000.000 ακόλουθους στο instagram συνεργαζόμενη με τρία από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων, της βάζουν δίπλα μία πλαστική με φρύδια.

Η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων έχει κάνει πλαστικές σχεδόν παντού. Πλαστική στο στήθος πλαστική στα χείλη, ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικα νύχια, ακόμα και τα φρύδια της είναι ψεύτικα!

Κατά τα άλλα τους έφτιαξε η αλιόνα αμπράμοβα η οποία τα κατάφερε όπως βλέπετε εξαιρετικά. Δεν έγινε μοντέλο αλλά ποσώς την ενδιαφέρει.

Κατάφερε και κέρδισε αναγνωρισιμότητα, έκανε το μειονέκτημά της πλεονέκτημα και έγινεStar στο YouTube, το instagram και το Tik tok.

Έχει περισσότερους από 550 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram, κερδίζει χρήματα από τα social media και όπως θα μπορούσαμε κατά κάποιο τρόπο να πούμε τους γλεντάει όλους όσους πέρασαν από το gntm!

Συμμετέχοντες, νικητές αλλά και κριτές, γιατί πίστεψα μας πολλοί κριτές, βοηθοί και παρατρεχάμενοι θα ήθελαν να έχουν τους ακόλουθους που έχει η Αλιόνα στο instagram

Πάντως μεταξύ μας ανάμεσα στην άλλη με τα φρύδια και στην χείλη και τσίτος προτιμάμε ξεκάθαρα την τσίτος για κριτή στο Next Top Model Ελλάδας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μίνα Αρναούτη: Για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη απάντησε ότι είναι..

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τόπλες στα Κουφονήσια. Τους κούφανε όλους με μία φωτογραφία λίγο πριν φύγει για το ριάλιτι