in

GNTM: Η Κέισι Μίζιου σε κερνάει γλυκάκι και κάτι ακόμα. Η φωτογραφία μετά το ριάλιτι που τάραξε το Instagram

Για όσους δεν την θυμάστε, κάτι για το οποίο αμφιβάλουμε ότι γίνεται, η Κέισι Μίζιου ήταν μια απο τις τρείς top φιναλίστ του πασίγνωστου ριάλιτι μοντέλων Greece’s Next Top Model.

Κατάφερε να φτάσει στον τελικό και έχασε μόνο απο την Κάτια Ταραμπανκό και την Άννα-Μαρία Ηλιάδου, οι οποίες μάλιστα αν θυμάστε μοιράστηκαν το βραβείο και τον τίτλο του επόμενου GTNM.

Μπορεί τελικά να μην τα κατάφερε, κατάφερε όμως κάτι καλύτερο και αυτό ήταν να κερδίσει μια θέση στις καρδιές του κόσμου και ακόμα πιο πολύ στον κόσμο των ανδρών τους οποίους μάλιστα κέρδισε απο την πρώτη στιγμή.

Διαφήμιση

Βλέπετε η Κέισι Μίζιου είναι μία γυναίκα τόσο αισθησιακή που είναι δεδομένο ότι θα σου μείνει χαραγμένη βαθιά μέσα στην μνήμη, αφού το εντυπωσιακό της σώμα είναι απο τα κορυφαία που υπάρχουν στον χώρο και κάθε της εμφάνιση προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού.

Ο λογαριασμός της στο instagram είναι ότι καλύτερο έχουμε δει, οι φωτογραφίες της απλά κορυφαίες και περισσότεροι απο 200k followers περιμένουν σχεδόν καθημερινά να την απολαύσουν σε απίστευτες πόζες και εμφανίσεις που καθηλώνουν.

Ανέκαθεν περιμέναμε μόνο τα καλύτερα απο την Κέισι και εκείνη ποτέ δεν μας απογοήτευσε. Το αποδεικνύουν τα χιλιάδες likes και τα σχόλια θαυμασμού…και όχι μόνο που μπορείτε να δείτε κάτω απο κάθε ανάρτηση της.

Ακριβώς όπως και σε αυτή την φωτογραφία που έκανε τέτοιο «κέρασμα» που οι άνδρες τρελάθηκαν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελεονώρα Μελέτη: Η αποτυχημένη γuμvή φωτογραφία που θα θελε να εξαφανίσει

Ελένη Μενεγάκη: Πάνε 13 χρόνια που χώρισε με το Γιάννη Λάτσιο και ακόμα…