in

GNTM: ΝΕΑ Φωτογραφία – Θυμάσαι το Golden Pass Ελευθερία Καρναβά; Δες πως είναι σήμερα

Έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, το ριάλιτι μοντέλων της τηλεόρασης του Star channel, αφού κατάφερε και πήρε το Golden pass και εντυπωσίασε τους κριτές. Ο λόγος για την Ελευθερία Καρναβά!

Το μοντέλο έγινε viral στο διαδίκτυο αφού όταν πήρε το Golden pass οι περισσότεροι χρήστες στα social media υποστήριζαν στα σχόλια ότι δεν έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να κάνει καριέρα στο modeling.

Η Ελευθερία προσπάθησε να τους διαψεύσει όλους όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Αποχώρησε νωρίς από το σπίτι του Next Top Model Ελλάδας και ξεκίνησε καριέρα μέσα από το Instagram!

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι πως το Next Top Model Ελλάδας είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και η βοήθεια που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες σε αυτό, από τους επώνυμους που γνωρίζουν μέσα από το ριάλιτι είναι στην συνέχεια σχεδόν ανύπαρκτη και περιορίζεται σε ένα Follow στα social media! Πολλές φορές για τυπικούς και μόνο λόγους!

Για να καταφέρεις να κάνεις καριέρα στο μόντελινγκ θα πρέπει να το θέλεις πολύ και να παλέψεις με τις δικές σου δυνάμεις!

Η Ελευθερία Καρναβά δεν έδειξαν το θέλει τόσο πολύ και έτσι ουσιαστικά έχει εγκαταλείψει μία καριέρα η οποία μάλλον δεν ξεκίνησε ποτέ!

Ωστόσο μέσα από το Instagram Η πρώην συμμετέχουσα του gntm δημοσιεύει μερικές εντυπωσιακές φωτογραφίες και ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δραστηριότητές και την καθημερινότητά της

Η τελευταία φωτογραφία της από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι πιο κάτω και δεν δείχνει να έχει πολλές αλλαγές από την ημέρα που μας συστήθηκε από τις οντισιόν του Next Top Model Ελλάδας

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Survivor Ελλάδας: Ποιο Bιάγκpα; Με το χάπι της επόμενης μέρας πήγε η άλλη στο ριάλιτι. Άφωνοι οι μεγαλογιατροί

Ρίγη συγκίνησης: «Δάκρυσε» ολόκληρο το ΟΑΚΑ για τους πεσόντες Ίκαρους