in

Μαρία Αναστασοπούλου: Το μετάνιωσε που έφυγε από τον ΣΚΑΪ; Χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης στον Γιώργο Παπαδάκη

Μαιρη αναστασοπουλου

Η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη εχθές το βράδυ και μίλησε για την απόφαση της να αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Αποτέλεσε μία από τις πιο δυνατές μεταγραφές που έγιναν στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν αφού μετά από 15 χρόνια παρουσίας στον ΣΚΑΪ αποχώρησε για τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη!

Η Μαίρη Αναστασοπούλου βρέθηκε στον ΣΚΑΪ από τότε που ξεκίνησε την πρακτική της ως φοιτήτρια και πέρασαν 15 χρόνια. Με τον Γιώργο Οικονόμου ήταν έξι χρονιές στην εκπομπή “Σήμερα” και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μαζί έστησαν μέρα με τη μέρα αυτή την πρωινή ζώνη.

Η Μαίρη Αναστασοπούλου δήλωσε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι συχνά δεχόταν προτάσεις από αρκετά κανάλια και για διάφορες εκπομπές, όμως ποτέ δεν είχε γίνει από τον Γιώργο Παπαδάκη. Από τη στιγμή που έγινε δεν λες εύκολα όχι!

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Οικονόμου και η εκπομπή σήμερα κάνει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου όμως η ίδια έχει το δικό της κίνητρο για τη μετάβαση αυτή και όπως συμπλήρωσε:

Έφυγα από το ΣΚΑΙ, γιατί αποφάσισα πως είναι μια φοβερή πρόκληση να έχω στο βιογραφικό μου ότι έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη

Δες το βίντεο




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

ΜΠΑΝΙΟ: Έριξε σόδα και κόκα κόλα στη λεκάνη της τουαλέτας. ΑΝ το δεις θα το κάνεις ΧΘΕΣ

Ανέκδοτο: Δεν με παρατάς εσύ και ο Γρύλος σου …! Τρελό γέλιο