in

GNTM Ελευθερία Καρνάβα: Το golden pass πέφτει στα πατώματα με μίνι φόρεμα και είναι απρόσεχτη

Η Ελευθερία Καρνάβα ήταν μία από τις κοπέλες που δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων της τηλεόρασης του star, το GNTM πριν απο τέσσερα χρόνια.

Η παραμονή της ήταν σύντομη και όλα θα είχαν τελειώσει με την αποχώρηση της. Κανείς δεν θα τη θυμόταν εάν δεν υπήρχε μία μικρή λεπτομέρεια! Ήταν το κορίτσι που πήρε το Golden pass και πέρασε απευθείας στο σπίτι του ριάλιτι.

Διαφήμιση

Ήταν η πρώτη χρονιά που είχε εισαχθεί αυτός ο όρος και η Ελευθερία με τις επιδόσεις της στις φωτογραφήσεις κατάφερε να κάνει τους κριτές να απορούν πως είναι δυνατόν να της έδωσαν αυτήν την επιβράβευση! Αποχώρησε πολύ σύντομα απογοητεύοντας όλη την κριτική επιτροπή ενώ αρκετές φορές έγινε viral στα social media!

Παρόλα αυτά το gntm εκείνης της σεζόν είχε σημαντική τηλεθέαση και μέσα από το Instagram κατάφερε να κερδίσει περίπου 50.000 followers

Η Ελευθερία Καρνάβα έχει λίγες δημοσιεύσεις στα social και περιορίζεται περισσότερο να κάνει stories. Στην τελευταία της φωτογραφία η Ελευθερία πέφτει στα πατώματα και μάλιστα λίγο απρόσεκτα!

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο θα το δεις πιο κάτω

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Εικόνες που σοκάρουν από το “τρελάδικο”: Φιγούρες τρόμου από το «Άσυλο των Φρενοβλαβών» του Γιορκσάϊρ

Έσκασε η βόμβα: Αυτή θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο shopping Star