koolnews logo
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Μάι 6, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Γιώργος Θεοφάνους: απάντησε στη Νατάσα Θεοδωρίδου για το τραγούδι «Φεγγάρι μου» – «Το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: απάντησε στη Νατάσα Θεοδωρίδου για το τραγούδι «Φεγγάρι μου» – «Το τραγούδι ανήκει στον δημιουργό»

Στεφανία Καρρά
Last updated: 25 Οκτωβρίου, 2024 12:18 μμ
Στεφανία Καρρά
Published: 25 Οκτωβρίου, 2024
Share
SHARE

Η πολυετής συνεργασία και φιλία του Γιώργου Θεοφάνους με τη Νατάσα Θεοδωρίδου πέρασε σε μία νέα φάση μετά την απόφαση της δημοφιλούς τραγουδίστριας να αποσύρει το τραγούδι «Φεγγάρι μου» από το ρεπερτόριό της. Ο λόγος για αυτή την αποχώρηση φαίνεται να σχετίζεται με τη διαφημιστική επανεκτέλεση του κομματιού από γνωστή αλυσίδα καταστημάτων, όπου η ερμηνεία και το ύφος του κομματιού διαφοροποιήθηκαν σημαντικά.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, σε απόσπασμα συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star, μίλησε για την καλλιτεχνική του άποψη επί του θέματος, δηλώνοντας ότι «το τραγούδι ανήκει στον συνθέτη και τον στιχουργό». Ο συνθέτης επισήμανε ότι οι δημιουργοί έχουν πάντα τον πρώτο λόγο σε ό,τι αφορά τη διαχείριση και τη χρήση των έργων τους, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι κατανοεί την αντίδραση της Νατάσας Θεοδωρίδου, καθώς η ίδια μπορεί να ένιωσε την ανάγκη να διαχωρίσει τη θέση της από την διαφημιστική χρήση του κομματιού.




Αναδρομή στη συνεργασία Θεοφάνους – Θεοδωρίδου

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν γράψει ιστορία με τις συνεργασίες τους, οι οποίες ξεκίνησαν το 2002 και απογείωσαν τις καριέρες τους. Με αποκορύφωμα το δίσκο «Δίπλα σε σένα» που κυκλοφόρησε το 2008, ο οποίος περιείχε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Θεοδωρίδου και τρία νέα τραγούδια από τον Θεοφάνους, η συνεργασία αυτή εδραίωσε την παρουσία τους στη μουσική σκηνή με αμέτρητες επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια.

«Η επιλογή των νέων καλλιτεχνών»

Ο Θεοφάνους έκλεισε την τοποθέτησή του, αγγίζοντας ένα ευρύτερο ζήτημα που αφορά τους νέους καλλιτέχνες στη μουσική βιομηχανία. Επισήμανε ότι σήμερα οι νέοι ερμηνευτές, εκτός από το καλλιτεχνικό τους όραμα, αναγκάζονται να σκέφτονται και το οικονομικό μέρος των επιλογών τους, καθώς χρειάζεται να επενδύσουν με προσοχή τα έσοδα τους σε μία εποχή που οι πηγές εσόδων για τη μουσική είναι περιορισμένες.

Προσωπικές αποκαλύψεις

Στη συνέντευξη του ο συνθέτης μίλησε και για τον αντίκτυπο που είχε η απώλεια της μητέρας του στη ζωή του, λέγοντας με ειλικρίνεια: «Πολλές φορές όταν αναφέρομαι στη μητέρα μου, μου λένε ότι αν δεν την είχα χάσει μπορεί να μην ήμουν το ίδιο. Ας μην την είχα χάσει λοιπόν και ας μην ήμουν το ίδιο». Η αναφορά αυτή δείχνει μία ακόμα πιο ανθρώπινη πλευρά του δημιουργού και προσθέτει βάθος στη συζήτηση για το ρόλο των βιωμάτων στην καλλιτεχνική δημιουργία.

Με αυτή την τοποθέτηση, ο Θεοφάνους στέλνει μήνυμα ότι ο κάθε καλλιτέχνης έχει μια μοναδική προσέγγιση στο έργο του και, παρά τις όποιες διαφωνίες μπορεί να προκύψουν, η μουσική παραμένει ένας χώρος αμοιβαίου σεβασμού.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Γιώργος ΘεοφάνουςΝατάσα Θεοδωρίδου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΣτεφανία Καρρά
Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο stefania@koolnews.gr
Weather
24°C
Athens
few clouds
26° _ 22°
41%
6 km/h
Τε
25 °C
Πε
24 °C
Πα
23 °C
Σα
25 °C
Κυ
25 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Κρήτη: Με τέσσερις σφαίρες 54χρονος παγίδευσε και εκτέλεσε τον 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του σε τροχαίο

Kool Team
3 Min Read

Έτσι ξεκίνησε η βεντέτα: Για μια στιγμή μαγκιάς έχασα τον κόσμο όλο. Η κραυγή της μάνας και ο πατέρας που πήρε τον νόμο στα χέρια του

Kool Team
4 Min Read

Φονικό στο Ηράκλειο: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας εκτέλεσης – Γιατί συνελήφθη η σύζυγος του δράστη

Kool Team
3 Min Read

Τίτλοι τέλους για την Αντζελίνα Τζολί στο Χόλιγουντ: Πουλάει την ιστορική έπαυλη των 30 εκατ. και εγκαταλείπει τις ΗΠΑ!

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Μέχρι τα 17 μου έκανα ενόργανη και μπαλέτο, ξαφνικά σπάω το πόδι μου και παίρνω 22 κιλά»

4 Min Read
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Δηλώνει έτοιμη για την εμφάνισή της δίπλα στον Maluma

1 Min Read
Showbiz

Shay Mitchell: Αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της, με σέξι τζιν σύνολο

2 Min Read
MedianewsShowbiz

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Έφτασα πολύ κοντά να κάνω οικογένεια αλλά φοβήθηκα την ευθύνη. Το μετάνιωσα

1 Min Read
Showbiz

Ριάνα: Η selfie φωτογραφία με κάλτσες και καλτσοδέτα. Ποζάρει ημίγυμvη και ρίχνει το instagram

1 Min Read

Πέτρος Κωστόπουλος: Γιατί τσακώθηκε με την Πανελίστρα στο Open tv

1 Min Read
Showbiz

Άγγελος Μπασινάς: «Δεν είμαι ζευγάρι με τη Νικόλ Παναγιώτου» – Η απάντησή του στις φήμες

2 Min Read
Σάρλοτ ΜακΚίνι
Showbiz

Σάρλοτ ΜακΚίνι: Δεν φοράει εσώρουχα και δεν έχει θέμα να μας το δείξει

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?