in

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ξεσπά για τη μεγάλη αδικία στις άδειες εγκυμοσύνης

Δεν μασά τα λόγια του ο ηθοποιός

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ωστόσο, όταν οι δημοσιογράφοι  πήγαν να του ευχηθούν, ο ηθοποιός ξέσπασε για τη μεγάλη αδικία στις άδειες εγκυμοσύνης.

«Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες γυναίκες όσον αφορά στην άδεια εγκυμοσύνης, στον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και στο ελεύθερο επάγγελμα.

Αυτό είναι ανεπίτρεπτο κι εσείς, ως δημοσιογράφοι, καλά θα κάνετε να ερευνήσετε με ποια λογική και για ποιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας. Γιατί είναι πραγματικά ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει ακόμα αλλάξει. Ως εδώ. Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξετε. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά» δήλωσε ο ηθοποιός, εκφράζοντας την αγανάκτησή του.

Διαφήμιση

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το «Super Κατερίνα»:

https://www.youtube.com/watch?v=1KggyJseMqA

Mάλιστα, πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ρατσισμός της ελληνικής πολιτείας απέναντι στις μητέρες αυτής της χώρας. Άδεια εγκυμοσύνης, Δημόσιος Τομέας: 1 χρόνος,  Ιδιωτικός Τομέας 17 εβδομάδες, Ελεύθεροι Επαγγελματίες τίποτα απολύτως. Γιατί παρακαλώ;».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Τσάντα Telfar:Από την Zoe Kravitz μέχρι την Beyonce, η αγαπημένη τσάντα των celebrities

Μόδα: Τα χαλαρωτικά παστέλ επιστρέφουν στις τάσεις το 2022