in

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν θα μπορούσα να κάνω την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Για τις πιθανές συνεργασίες έχει μιλήσει αρκετές φορές στην τηλεόραση ο Γιώργος Καπουτζίδης και εμείς μένουμε ιδιαίτερα σε αυτά που έχει σχολιάσει για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Αν και ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει χιούμορ και γελάει με τα αστεία της εκπομπής, δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικός.

Διαφήμιση

«Με τα αστεία της εκπομπής γελάω. Το θέμα δεν είναι αν μου αρέσει ή αν δεν μου αρέσει, το θέμα είναι ότι αισθάνομαι ότι έχουμε μια νοοτροπία, μια στάση απέναντι στα πράγματα, απέναντι στους ανθρώπους, μια συμπεριφορά τελείως διαφορετική. Απέχουμε θεωρώ έτη φωτός. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω», έχει σχολιάσει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Εκτιμά ιδιαίτερα την θεατρική προσωπικότητα του Νίκου Μουτσινά αναγνωρίζοντας την προσπάθειά του. Ωστόσο δεν θα παρουσίαζε ποτέ μια εκπομπή σαν αυτή.

Ο ηθοποιός είχε σχολιάσει και παλαιότερα το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας, αναφέροντας ότι «Θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο Μουτσινά μόνο αν συνωμοτούσε το σύμπαν, αλλά κάτι τέτοιο δεν νομίζω να συμβεί».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Δείτε τον Νίκο Μουτσινά στον πρώτο ρόλο του στο θέατρο. Αποκλειστική ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με Μιμή Ντενίση Δάνη Κατρανίδη

Έλενα πααπρίζου

Έλενα Παπαρίζου για το στήθος της: Όταν τα έβαλα δεν ήταν τόσο μεγάλα. Τι συνέβη όμως;