in

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τι λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια για το ενδεχόμενο γάμου;

Τις τελευταίες εβδομάδες, φήμες θέλουν την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να σκέφτονται να παντρευτούν. Όλα ξεκίνησαν από τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού στο Chart Show, η οποία έφερε σε αμηχανία τη διάσημη τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Κονταρός αναφέρθηκε στην φημολογούμενη κουμπαριά τους, ρωτώντας την αν θα την παντρέψει με τον Βασίλη Μπισμπίκη. «Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω, για πες μου σε παρακαλώ τι απάντηση να δώσω» της είπε, με την ίδια να χαμογελά αμήχανα και να λέει: «Θα το σκεφτώ, θα σου απαντήσω». Τότε ο Κρητικός τραγουδιστής τόνισε: «Έχουμε βρει και τον γαμπρό και τον κουμπάρο, όλα εντάξει».

Διαφήμιση

Το πρωί της Παρασκευής 6/5, με αφορμή την πρεμιέρα της με τον Λευτέρη Πανταζή στη Θεσσαλονίκη, η Δέσποινα Βανδή, μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για τα εν λόγω δημοσιεύματα.

«Αυτή είναι η ερώτηση όλων.  Κι εγώ τι να σου πω; Άλλη ερώτηση; Θα απαντήσω στη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού κατ’ ιδίαν. Είδες τι ωραία που απαντάω; Παλιότερα δε μπορούσα να σου απαντήσω» είπε με χαμόγελο η 52χρονη ερμηνεύτρια.

Θα φάμε σύντομα κουφέτα; Αυτό είναι κάτι που, προς το παρόν, μόνο εκείνη και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης αγαπημένος της γνωρίζουν.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γιορτή της Μητέρας: Το άκρως θηλυκό δώρο που επέλεγε η Ελένη Μενεγάκη για τη μαμά της, όταν ήταν παιδί

Ζέτα Δούκα: Η ανάρτηση για τη νέα σειρά «Ψέματα», όπου πρωταγωνιστεί – «Καταθέτει τη σκληρή αλήθεια για μία κοινωνία που πάσχει και παλεύει για δικαίωση»