in

Gigi Hadid: Είναι άραγε το μεταλλικό ροζ το επόμενο μεγάλο trend στη μόδα;

Η Gigi Hadid εξέπληξε τον κόσμο εκτός πασαρέλας, ενώ γύριζε ένα project στη Νέα Υόρκη.

Το supermodel εθεάθη να γυρίζει μια διαφήμιση καλλυντικών, όταν οι παπαράτσι τράβηξαν φωτογραφίες από τα παρασκήνια της στη δουλειά. Η Hadid φόρεσε ένα oversized ροζ metallic bomber jacket, που είχε chic όγκο. Η αντανακλαστική γυαλάδα του τζάκετ καθρεφτίζεται στη μαύρη φόρμα που φορούσε. Η Hadid ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα μαύρο ματ αθλητικό σουτιέν, που έκανε αντίθεση με τη λάμψη του μπουφάν.

Διαφήμιση

Από παπούτσια, η σταρ της πασαρέλας έκανε μια φανταχτερή επιλογή, μεταβαίνοντας σε sneaker γόβες με κορδόνια. Τα παπούτσια διαθέτουν μια υπερβολικά αιχμηρή μύτη, δίνοντάς τους ένα ενδιαφέρον σχήμα.

Οι μαύρες μπότες sneaker και το σύνολο συμβαδίζουν με το προσωπικό στυλ της Hadid. Το έντονο ροζ είναι μια ωραία αλλαγή από την ολόμαυρη παλέτα, δίνοντας και κάποιο διασκεδαστικό στοιχείο στο outfit.

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο έπιασε τα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά, ενώ από μακιγιάζ φόρεσε μια μοβ σκιά στα βλέφαρά της, διατηρώντας το δέρμα της καθαρό και φυσικό. Η Χαντίντ συνδύασε το outfit με μερικά ασημένια κοσμήματα και κάπως έτσι ήταν έτοιμη για το κοντινό της πλάνο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Camila Cabello: Με ροκ διάθεση και φόρεμα με πολλά κοψίματα, ξεσηκώνει το Instagram

Εριέττα Κούρκουλου: Μόλις γέννησε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας- Φωτογραφία του γιου της