in

Γιατί τρεντάρει ο Παντελής Παντελίδης και o Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Twitter; Με κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με το που ανακοίνωσε με δημοσίευση μέσω του Instagram ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ότι νοσεί από κορωνοϊό μετά από το καθημερινό έλεγχο που έκανε με Rapid test έχει γίνει ένα σχετικό πάρτυ στο Twitter!

Σε αυτό πρωταγωνιστές είναι ο Παντελής Παντελίδης και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον οποίον συναντήθηκε χθες και επί δύο ώρες βρισκόταν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς μάσκες!

Να προσέχεις τον Παντέλο γράφουν οι χρήστες του Twitter στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Θεωρώντας δεδομένο ότι ο Τούρκος ηγέτης θα νοσήσει και απο κορωνοϊο και μάλιστα θα αποδημήσει

Διαφήμιση

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα πριν από 6 χρόνια ήταν Ανέκαθεν αγαπημένος της νεολαίας.

Συχνά η έκφραση “Να προσέχεις τον Παντέλο” αναφέρεται σαν αποχαιρετιστήριο σε κάποιο αγαπημένο ή γνωστό διάσημο πρόσωπο το οποίο χάνει τη ζωή του!

Τελευταία που ακούστηκε τόσο πολύ ήταν όταν έχασε τη ζωή του ο Μαντ Κλιπ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Νύχια: Λατρέψαμε το μανικιούρ της Blake Lively με το floral σχέδιο. Έτσι θα το πετύχεις

Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, με ροκ ντύσιμο και τα ατελείωτα πόδια της σε πρώτο πλάνο