in

Γιάννης Μάρκου για Τζούλια Νόβα: Τρόμαξα όταν τo έμαθα από τα Sites

ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Ο Γιάννης Μάρκου και η Τζούλια Νόβα χώρισαν περίπου πριν από ενάμιση χρόνο όταν το μοντέλο αποφάσισε να έχει και κάποιες άλλες δραστηριότητες όπως τα Extreme sports.

Το ζευγάρι ήταν 12 χρόνια μαζί και υπήρχε και πλάνο να παντρευτούν. Μετά από το χωρισμό τους η Τζούλια Νόβα βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός εκπαιδευτή των Extreme sports ο οποίος τελικά θα γίνει και ο πατέρας του παιδιού της. Ο Γιάννης Μάρκου σχολίασε στην πρωινή εκπομπή Happy Day:

η Τζούλια μου είχε εκφράσει ότι θέλει να κάνει παιδί απλώς δεν αισθανόμουν πως είμαι έτοιμος να το κάνω. Έμαθα από τα sites πως είναι έγκυος. Τρόμαξα όταν το είδα. Λέω, «είναι δυνατόν». Μετά όμως χάρηκα γιατί είπα πως έστω έκανε αυτό που ήθελε
Δεν πήρα τηλέφωνο και δεν της έστειλα μήνυμα να της ευχηθώ.

Διαφήμιση

Πλέον έχει περάσει αρκετός καιρός και όλο αυτό το αγκάθι που έχει να κάνει με το χωρισμό έχει μαλακώσει. Πίνω σοκολάτα συνέχεια και γλυκαίνομαι

Από την άλλη θεωρώ ότι ίσως είναι λίγο νωρίς αφού μέσα σε ένα χρόνο σχέση που… ελπίζω να είναι ένας χρόνος, τον γνώρισε, ερωτεύτηκαν, θα παντρευτούν και θα γίνουν γονείς.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
ο ληστής και η τράπεζα σπέρματος Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Κηδεία Mad clip live: Δείτε σε Live streaming την εξόδιο ακολουθία του Μαντ Κλιπ

SNIK INSTAGRAM Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Αντώνης Ρέμος: Τραγούδησε ξανά μετά από δύο χρόνια και μίλησε για όλα