in

Γιάννης Κουκουράκης – Δανάη Μιχαλάκη: Το τηλεοπτικό ζευγάρι από τις «Άγριες Μέλισσες», που λατρεύουμε, σε μία selfie

Δείτε το Instagram Story του ταλαντούχου ηθοποιού

Γιάννης Κουκουράκης και Δανάη Μιχαλάκη έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό μέσα από την δραματική σειρά εποχής του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» ως «Κωνσταντής Σεβαστός» και «Δρόσω Σταμίρη» αντίστοιχα. Στο επιτυχημένο σίριαλ, υποδύονται το ζευγάρι και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζουν, παρόλο που στην πραγματική ζωή δεν είναι μαζί.

Πέρα από τη μυθοπλασία, η 29χρονη καλλονή ζει τον έρωτα στο πλευρό του ηθοποιού, σκηνοθέτη και τραγουδιστή και γιου της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργου Παπαγεωργίου, με τον οποίο παντρεύτηκαν στη Σύρο, τον Αύγουστο του 2021. Όσον αφορά τον 38χρονο, γοητευτικό ηθοποιό, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών με το υποκριτικό του ταλέντο, και ιδίως των γυναικών, ο ίδιος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, είχε δηλώσει πως δεν πιστεύει στον γάμο, αλλά στην οικογένεια. Παράλληλα, είχε εξομολογηθεί: «Έχω φανταστεί τον εαυτό μου μπαμπά. Θα ήθελα μέχρι τα 40 μου να έχω κάνει ένα παιδί».

Το πρωί της Τρίτης 15/3, ο ηθοποιός ανέβασε στα Ιnstagram Stories του την παρακάτω selfie από το αμάξι του με την τηλεοπτική του σύντροφο, «Δρόσω Σταμίρη». Ο Γιάννης Κουκουράκης κάθεται στη θέση του οδηγού και κάνει μία αστεία γκριμάτσα, ενώ η Δανάη Μιχαλάκη βρίσκεται στο πίσω κάθισμα και χαμογελά.

Διαφήμιση

Αν κρίνουμε από το εν λόγω στιγμιότυπο, παρόλο που δεν τρέχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, οι δυο τους έχουν άριστη επαγγελματική σχέση και σεβασμό ο ένας προς τον άλλον, για αυτό και βγαίνουν τόσο φυσικοί στην κάμερα. «Με το ταιράκι μου» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τη φωτογραφία ο Γιάννης Κουκουράκης, εκφράζοντας την αγάπη του για τη συνάδελφό του, με την οποία πιθανότατα έχουν αναπτύξει και φιλική σχέση, μετά από τρία χρόνια συνεχόμενων γυρισμάτων για τις «Άγριες Μέλισσες». Μάλλον και τώρα πάνε για γύρισμα.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Pete Davidson: Έκανε τατουάζ στο στήθος του το όνομα της Kim Kardashian

Τατιάνα Στεφανίδου: Πως να χαρίσετε φρέσκο αέρα στο πουκάμισό σας