in

Ένα απλό κόλπο για να μην κολλάνε τρίχες στην βούρτσα των μαλλιών σας.

Τα μαλλιά μας χρειάζονται κάθε μέρα βούρτσισμα για να είναι όμορφα. Εάν σκεφτούμε ότι βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας πολλές φορές την ημέρα, είναι λογικό η βούρτσα να χρειάζεται καθάρισμα. Αυτό όμως είναι κάτι κουραστικό και μερικές φορές μια δυσάρεστη αγγαρεία. Τώρα, όμως, αυτή η έξυπνη βίντεο blogger έχει ανακαλύψει ένα απίστευτα απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να γίνει αυτό.

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε: Πάρτε ένα φύλλο πανάκι antistatic, τεντώστε το και τοποθετήστε το πάνω στην βούρτσα, πατήστε καλά για να μπουν οι άκρες μέσα στο πανάκι. Θα λειτουργήσει πραγματικά καλύτερα αν είναι ένα χρησιμοποιημένο. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας όπως θα κάνατε κανονικά χωρίς το πανάκι. Μόλις τελειώσετε, απλά αφαιρέστε το αντιστατικό πανάκι και πετάξτε το.

Διαφήμιση

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε από την vlogger Iram, η οποία ανακάλυψε το τέχνασμα.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js
Τα πλεονεκτήματα αυτής της έξυπνης λύσης. Το φύλλο του αντιστατικού χαρτιού επιτρέπει το εύκολο καθάρισμα. Όταν γεμίσει το χαρτί από τις τρίχες και την σκόνη που θα έχουν συσσωρευτεί πάνω στην βούρτσα, αφαιρείτε το χαρτί και το πετάτε αφήνοντας έτσι την βούρτσα καθαρή από κάτω. Εάν χρησιμοποιείτε αρωματικό πανάκι, τα μαλλιά σας θα μυρίζουν ωραία, ακόμη και αν δεν έχουν πλυθεί.

Επειδή τα φύλλα αυτά χρησιμοποιούνται για να εκφορτιστεί ο στατικός ηλεκτρισμός μπορούν επίσης να κάνουν το ίδιο για τα μαλλιά – που σημαίνει πιο ομαλά και με λιγότερο φριζάρισμα μαλλιά.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Παναγία: Τα 500 ονόματα της Παναγίας και οι συμβολισμοί τους

Οστεοαρθρίτιδα: Νέα θεραπευτική προσέγγιση πριν από την αρθροπλαστική